Суспільне у партнерстві з pedan|buro презентує освітній проєкт для молоді «Колайдер»

Суспільне у партнерстві з pedan|buro презентує освітній проєкт для молоді «Колайдер»

14:32,
28 Листопада 2023
1647

Суспільне у партнерстві з pedan|buro презентує освітній проєкт для молоді «Колайдер»

14:32,
28 Листопада 2023
1647
Суспільне у партнерстві з pedan|buro презентує освітній проєкт для молоді «Колайдер»
Суспільне у партнерстві з pedan|buro презентує освітній проєкт для молоді «Колайдер»
Проєкт втілюється на платформах YouTube і TikTok і розрахований на підліткову аудиторію.

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Креативний концепт «Колайдера» розроблений pedan|buro, являє собою школу майбутнього, де могли б викладати Залізна Людина, Донателло, Айнштайн та інші ікони попкультури. Також він задуманий як альтернативна пропозиція токсичному російському контенту.

Підписатися на «Колайдер» можна в YouTube, TikTok та Instagram.

Підлітки зможуть відчути себе кмітливими дослідниками та дізнатись більше про світ навколо, до того ж у спільнотах соцмереж зможуть знайти однодумців і поринути в цікаву суперечку.

За словами головної продюсерки цифрових платформ Суспільного Вікторії Мурованої, контент проєкту пройшов перевірку в чатах з фокус-групами, адже «Колайдер» розрахований на найвимогливішу цільову аудиторію — підліткову.

«І для Суспільного, і для pedan|buro важливим викликом є спроба запустити корисні тренди, залишаючись при цьому у межах популярних форматів платформ, де наша аудиторія присутня найбільше. Віримо, що підписники “Колайдера” в близькому майбутньому стануть нашими кореспондентами й блогерами і амбасадорами українського контенту.  Також дуже сподіваємося на підтримку освітян, для яких хотіли б стати союзниками», — каже Вікторія Мурована.

Співзасновник pedan|buro та креативний продюсер ютуб-каналу «Колайдер» Олександр Педан зазначає, що всі напрацювання та досвід останніх чотирьох років у створенні для дітей едьютейнменту вони використали у створенні «Колайдера»

«Ми мріємо знищити все російсько-пропагандистське в усіх соцмережах, щоб нашим дітям було достатньо саме україномовного контенту, і віримо, що цей контент не просто буде корисним та цікавим, а й буде класним прикладом для створення такої критичної маси українського в усіх соцмережах», — розповідає Олександр Педан.

На старті «Колайдер» презентує три формати відео:

  • експлейнер-журнал «Та невже?»: загадки космосу, міфи про тварин, українська боротьба, геймери та інші неймовірні речі, які існують в Україні та світі;
  • наукові батли «Хто тут Ейнштейн?»: Влад Шевченко, alyona alyona, Roxolana та інші блогери перевірятимуть свої знання та фізичні можливості;
  • інфотейнмент-ролики «КіберХата»: блогери Валерія Пешикова та Микола Мальчин розкажуть все про віртуальний світ — від крутого до небезпечного.

Проєкт реалізовано за фінансової підтримки Європейського Союзу.

 Фото: Суспільне

 

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Зухвалий едьютейнмендний експлейнерно-журнальний корисний тренд майбутнього
19:54 / 28.11.2023
Шо, оп'ять безкоштовно?
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду