Дмитро Шоломко приєднався до команди Суспільного

Дмитро Шоломко приєднався до команди Суспільного

10:36,
4 Травня 2024
1239

Дмитро Шоломко приєднався до команди Суспільного

10:36,
4 Травня 2024
1239
Дмитро Шоломко приєднався до команди Суспільного
Дмитро Шоломко приєднався до команди Суспільного
Протягом 17 років він очолював український офіс Google.

Дмитро Шоломко як радник голови правління Суспільного допомагатиме медіакомпанії проводити диджитал-трансформації.

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Дмитро Шоломко зазначив, що після багатьох років роботи на одному місці, йому захотілось змінити карʼєрне середовище та  «зайнятись чимось дуже іншим в дуже іншому колективі, але все ще повʼязаному з моїми знаннями та досвідом. Суспільне дуже гарно для цього підходить, до того ж тут великий і дуже цікавий різноманітний колектив».

Про це він розповів, коментуючи перші кроки на новій посаді.

«Сильні сторони у Суспільного, на мій погляд, співпадають зі слабкими: з одного боку, відсутність необхідності заробляти гроші, щоб виживати, стимулює креативність та створює можливості робити щось, не привʼязане до бажання збільшити дохід, але з іншого боку це створює залежність від єдиного акціонера — держави — що як раз дуже сильно стримує розвиток і впливає на те, що робиться в проєкті на креативному боці. Тож вірне балансування між інтересами «головного інвестора» та відсутністю необхідности виживати будь-яким чином є ключовим фактором в стратегії розвитку підприємства», - зазначив Дмитро Шоломко.

Також він заначив, що через п’ять років бачить Суспільне як найбільшого мовника України на усіх платформах та «прикладом інноваційності та креативності для інших медійних компаній як в Україні, так і за кордоном».

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
А він креативний
09:25 / 05.05.2024
Бачите, знайшов нову причину і формулювання :стримує розвиток Суспільного держава - єдиний акціонер. Либонь, буде працювати над дерибаном активів Суспільного.
ЛЮПУСу
22:29 / 04.05.2024
Стимулює 200 000. Тільки чернотицьких не бачили ні студії, ні за режисерським пультом, не читали сценаріїв за їхнім підписом. Цікаво, скільки нулів в зарплатні пообіцяли хлопчику.
Невичерпний оптимізм
12:01 / 04.05.2024
Через 5 років! Тобто 13 років знадобиться компанії завойовати уми та сердця споживачів і користувачів. Цікаво, чи доживе хто-небуть із сучасників до приголомшливого розквіту суспільного?
Люпус
11:27 / 04.05.2024
Ще один хворий співець суспільного-"з одного боку, відсутність необхідності заробляти гроші, щоб виживати, стимулює креативність та створює можливості робити щось,". Дякуєм за те,що відкрив очі на те, що зарплатня 8 000 стимулює
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду