29 листопада відбудеться запуск телеканалу «Суспільне Спорт»

29 листопада відбудеться запуск телеканалу «Суспільне Спорт»

12:09,
27 Листопада 2023
9620

29 листопада відбудеться запуск телеканалу «Суспільне Спорт»

12:09,
27 Листопада 2023
9620
29 листопада відбудеться запуск телеканалу «Суспільне Спорт»
29 листопада відбудеться запуск телеканалу «Суспільне Спорт»
Телеканал можна буде дивитись на супутниковому телебаченні, а також у мережах OTT-платформ.

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Як частина великої мультимедійної платформи, що також охоплює сайт та соціальні мережі, «Суспільне Спорт» цілодобово транслюватиме топові спортивні події, випуски спортивних новин, студійні програми, а також документальні передачі.

За словами генерального продюсера суспільно важливого контенту та спеціальних проєктів Суспільного Костянтина Стрюкова, спорт є важливою частиною культури нації і саме тому потрапив  у дирекцію суспільно важливого контенту.

«Наша мета як суспільного мовника — показувати якомога більше спортивних змагань, в яких беруть участь українські спортсмени та команди як на міжнародному, так і на національному рівні. Новий спортивний телеканал — це ще один інструмент, який допоможе популяризувати спорт в Україні», — говорить Костянтин Стрюков.

На даний час  телеканал «Суспільне Спорт» транслює Чемпіонат України з баскетболу, матчі молодіжної збірної України U21 у відборі на Євро-2025, Чемпіонат світу з футболу U17, новий біатлонний сезон 2023–2024 (Кубок світу, Кубок IBU, Чемпіонат світу). У планах —трансляції футзалу (матчі ФК «ХІТ» у футзальній Лізі чемпіонів), Чемпіонат України хокею, плавання (Чемпіонат Європи на короткій воді).

Керівник спортивного напряму Суспільного мовлення Олексій Мандзій зазначив, що телеканал «Суспільне Спорт» «це крок для масштабування та розширення нашої спортивної “екосистеми”, старт якої відбувся у 2020 році». Він розповів, що тестове мовлення телеканал розпочав у серпні і весь цей час до повноцінного запуску команда працювала над удосконаленням якості контенту та збирала відгуки аудиторії.

«Фокус роботи “Суспільне Спорт” — з акцентом на українських спортсменах та українському спорті — залишиться незмінним, редакційна політика також, просто тепер у нас додається ще одна платформа дистрибуції. Ми не створюємо канал у вакуумі, він не буде існувати відірваним від сайту, соцмереж, ютубу. Це і є наша перевага, яка вирізняє нас з-поміж інших», — зазначає Олексій Мандзій.

 Нагадаємо, на початку липня Нацрада дозволила суспільному мовнику змінити логотип супутникового каналу «Суспільне Ужгород» на «Суспільне Спорт».

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення включила до складу універсального медіасервісу «Суспільне Спорт». Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 20 липня.

Шефредактор «Суспільного Спорт» Олексій Мандзій став членом Європейської мовної спілки.

Фото: Суспільне

Читайте також
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
А у них як в прокуратурі-
19:59 / 28.11.2023
є поостенькі прокурори і важняки.
Отак в Суспільному знаходять "роботу" численній шоблі продюсерів
14:38 / 27.11.2023
Спочатку про це говорив Мандзій, а тепер звітує Стрюков. Що, Мандзій слабак і не тягне, чи коли канал обсереться відповідальних серед хмари начальників не знайдеш?
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду