На Суспільному триває Нацвідбір на «Дитяче Євробачення — 2023»

На Суспільному триває Нацвідбір на «Дитяче Євробачення — 2023»

13:22,
3 Липня 2023
2406

На Суспільному триває Нацвідбір на «Дитяче Євробачення — 2023»

13:22,
3 Липня 2023
2406
На Суспільному триває Нацвідбір на «Дитяче Євробачення — 2023»
На Суспільному триває Нацвідбір на «Дитяче Євробачення — 2023»
До 9 липня включно всі охочі віком від 9 до 14 років можуть подати заявку на участь у Національному відборі, який цього року проходить під гаслом «Мрій сміливо!».

Як повідомляє корпоративний сайт Суспільного, подати заявку можна через форму на сайті junior.eurovision.ua.

Музичною продюсеркою відбору стала співачка й авторка пісень Світлана Тарабарова.

«Якщо ви живете цим, якщо ви — талант, запевняю — вас почують і побачать, доля обовʼязково дасть вам шанс. Так було й у мене: в нас не було можливості, ні костюмів, ні зайвих коштів — нічого. Але була мрія! Якщо у вас є мрія — скористайтеся цим шансом», — звернулась до потенційних учасників Світлана Тарабарова під час зустрічі з організаторами Нацвідбору на «Дитяче Євробачення 2023».

Заявка на участь у Нацвідборі має складатись із з двох відеозаписів живого виконання пісень: кавер-версії популярної пісні та рекомендовано авторської пісні (за наявності) або ж просто двох каверів у різних стилях. Якщо учасник проходить до фіналу і в нього не буде авторської пісні, то Світлана Тарабарова обіцяла надати її сама.

Як і в попередні роки, до участі у відборі допускаються як сольні виконавці, так і гурти, склад яких не перевищує 6 осіб. У разі подання учасником авторської пісні вимогами передбачений хронометраж від 2,5 до 3 хвилин. Крім того, пісня не повинна бути оприлюдненою до 1 травня 2023 року, а її текст має бути щонайменше на 60% українськомовним.

Нагадаємо, Суспільне спростило умови участі в Національному відборі на «Дитяче Євробачення 2023». Про це організатори Нацвідбору на дитячий пісенний конкурс у Ніцці повідомили під час прямої трансляції, яка проходила 22 червня.

На  юніорському «Євробаченні-2022» перемогла Франція, а Україна посіла 9-те місце.

В Україні в прямому ефірі юніорське «Євробачення-2022» транслювали на телеканалі «Суспільне Культура» і на сайтах «Дитяче Євробачення в Україні» та «Суспільне Культура». Юніорське «Євробачення-2022» коментував телеведучий Тімур Мірошниченко.

18 вересня у фіналі Національного відбору на участь у «Дитячому Євробаченні 2022» перемогла Злата Дзюнька.

13-річна Злата ввійшла до списку фіналістів з авторською піснею «Незламна». Дівчина живе у місті Рава-Руська. Вона була учасницею та лауреаткою багатьох конкурсів і фестивалів, зокрема Prague Art Festival (Чехія), Zvaigzdziu sonata 2022 (Литва), Vistula Sounds 2022 (Польща).

 Фото: Суспільне



Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду