40% сягнула частка телетрансляції «Євробачення-2023» на «Суспільне Культура»

40% сягнула частка телетрансляції «Євробачення-2023» на «Суспільне Культура»

19:22,
15 Травня 2023
2427

40% сягнула частка телетрансляції «Євробачення-2023» на «Суспільне Культура»

19:22,
15 Травня 2023
2427
40% сягнула частка телетрансляції «Євробачення-2023» на «Суспільне Культура»
40% сягнула частка телетрансляції «Євробачення-2023» на «Суспільне Культура»
Під час гранд-фіналу цьогорічного пісенного конкурсу в етері каналу Суспільного мовника середня частка становила 20%.

Як повідомляє корпоративний сайт Суспільного, телеканал «Суспільне Культура» під час трансляції гранд-фіналу «Євробачення-2023» отримав рекордні показники з перегляду етеру — середня частка становить 20%. Під час оголошення переможців пісенного конкурсу частка трансляції в моменті досягала 40%. Окрім прямого етеру на «Суспільне Культура», трансляція відбувалась на диджитал-платформах і на «Радіо Промінь».

Голова правління Суспільного мовлення Микола Чернотицький зазначив, що радіє з того, що стільки українців побачили цьогорічне «Євробачення», яке вони разом з BBC готували протягом восьми місяців. Він також висловив слова вдячності партнерам Суспільного за продуктивну співпрацю, «результатом якої стало унікальне Євробачення: від імені України, що показало світу різноманіття української культури».

Сотні тисяч глядачів дивились трансляцію фіналу «Євробачення-2023», яка тривала понад чотири години. З 22:00 середня частка аудиторії телетрансляції становила 19,4%. За аудиторією 18–54 (міста 50 тис.+) трансляція фіналу отримала частку 22,33%.

Відповідно до інформації на корпоративному сайті, показники вимірювання телетрансляції свідчать про те, що інтерес глядачів до цьогорічного «Євробачення-2023» від трансляції до трансляції лише зростав. 

Як писав «Детектор суспільного мовлення», Суспільний мовник транслював півфінали та фінал також на ютуб-каналі «Євробачення Україна», на сайтах «Суспільне Культура» і «Суспільне Євробачення».

"Понад 473 тисячі користувачів подивилися  фінал пісенного конкурсу на ютуб-каналі "Євробачення Україна" з коментуванням Тімура Мірошниченка з коментаторської кабінки у Ліверпулі. На сайтах "Суспільне Культура" і "Суспільне Євробачення" фінал подивилися понад 147 тисяч користувачів. На фейсбук-сторінках Суспільного пряму трансляцію дивилися 124 тисячі користувачів", — ідеться на корпоративному сайті НСТУ.

Як писав «Детектор суспільного мовлення», на «Євробаченні-2023» перемогла Швеція.

Нагадаємо, 67-й Пісенний конкурс «Євробачення-2023» відбувся в Ліверпулі від імені України. У травні 2022 року втретє за історію конкурсу переможцем стала Україна. Перше місце здобув гурт Kalush Orchestra з піснею «Stefania».  За правилами, країна-переможець має приймати наступний конкурс. Але через повномасштабну агресію з боку Росії Європейська мовна спілка вирішила,  що  «Євробачення-2023» відбудеться  у британському Ліверпулі від імені України.

Фото: Суспільне

Читайте також
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Головне,
22:16 / 15.05.2023
"... Він також висловив слова вдячності партнерам Суспільного..." - пам'ятається, Льня Голубков теж був партнером МММ.
Головне,
22:07 / 15.05.2023
що тут же виділили великим шрифтом прізвище головного зраділого. А що, без нього нічого не відбулося б.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду