Суспільне шукає виробників освітнього проєкту для підлітків

Суспільне шукає виробників освітнього проєкту для підлітків

08:43,
10 Березня 2023
3180

Суспільне шукає виробників освітнього проєкту для підлітків

08:43,
10 Березня 2023
3180
Суспільне шукає виробників освітнього проєкту для підлітків
Суспільне шукає виробників освітнього проєкту для підлітків
Автори:
Це має бути відеоконтент на важливі та необхідні теми для дітей 5-8 класів.

До кінця березня триває мистецький конкурс на виробництво освітнього проєкту з робочою назвою «База. Освітній влог» для дітей 9-13 років для YouTube та TikTok.

На Суспільному зазначили, що для участі у конкурсі треба заповнити форму реєстрації з 3 березня 2023 року до 31 березня 2023 року (включно). Розглядатимуться пропозиції, які гарантуватимуть створення проєкту до 10 грудня 2023 року (включно). 

В оголошенні конкурсу анонсують, що «База. Освітній влог» — це розважальний проєкт для аудиторії 9-13 років, що передбачає створення відеоконтенту на важливі та необхідні теми для дітей 5-8 класів: інновації, гуманітарні науки, точні науки, позашкільна освіта, самоосвіта тощо.

«Очікуваний формат — динамічний освітній влог для YouTube та короткі відео для TikTok, створені у звичному для цієї вікової групи форматі з урахуванням цінностей та редакційних політик Суспільного Мовлення. Залучення до зйомок дітей відповідної вікової групи, релевантних аудиторії лідерів думок та інфлюенсерів, а також експертів в освітній галузі — є обов’язковим», — йдеться в умовах конкурсу.

Освітній влог має складатися з щонайменше 15 епізодів для платформи YouTube (орієнтовний хронометраж кожного — від 10 хвилин). На основі цього контенту має бути не менше 60 епізодів освітніх відео для платформи TikTok (орієнтовний хронометраж кожного — до 3 хв) тощо.

Нагадаємо, Суспільне наразі має платформу для найменших дітей «Бробакс», де можна переглянути мультфільми та послухати терапевтичні «Хоробрі казки».

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
а в чому цінність редакційної політики Суспільного?
10:40 / 10.03.2023
"... з урахуванням цінностей та редакційних політик Суспільного Мовлення."
Вам реба для Тік-Ток?
10:37 / 10.03.2023
Чого голову ламаєте, - вам треба до Михайла Михайловича Поплавського. У нього цілий факультет підготовки спеціалістів Тік-Ток. Ото буде взаємна радість!
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду