«UA: Чернігів» відновлює мовлення у звичному форматі

«UA: Чернігів» відновлює мовлення у звичному форматі

12:17,
14 Квітня 2022
3314

«UA: Чернігів» відновлює мовлення у звичному форматі

12:17,
14 Квітня 2022
3314
«UA: Чернігів» відновлює мовлення у звичному форматі
«UA: Чернігів» відновлює мовлення у звичному форматі
На радіо і телеканалі Чернігівської філії Суспільного виходитимуть регіональні новини та програми.

Телеканал «UA: Чернігів» та «Українське радіо: Чернігівська хвиля» відновлюють регіональне мовлення у форматі, яким воно було до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Про це повідомила пресслужба Суспільного.

В ефірі «Українського радіо: Чернігівська хвиля» щобудня з 12:40 до 13:00 та з 17:40 до 18:00 виходитимуть регіональні програми.

У прямому ефірі телеканалу «UA: Чернігів» виходять регіональні випуски новин — щобудня о 13:0014:0015:0016:00 та 17:00.

Диджитал-підрозділ «Суспільне Чернігів» працює без змін.

«Наша команда працювала за будь-яких умов. Наразі ми раді, що маємо можливість прямого ефіру і спілкування наживо з нашими радіослухачами, ми щодня готуємо актуальні сюжети, теми і будемо працювати надалі. Наша команда новин їздить, знімає, фільмує всі ті злочини, все те, що відбувається на Чернігівщині. У різних умовах, але знайте — ми працюємо!», — розповідає продюсер «Суспільне Чернігів» Артем Шелковий.

Нагадаємо, у Чернігові через війну Росії проти України тривалий час не було електроенергії та мобільного зв’язку. Російські війська стояли під містом і обстрілювали житлові будинки. Журналісти Чернігівської філії змушені були припинити мовлення на телеканалі і радіо. Частина команди переїхала у безпечні місця, звідки вели цифрові платформи і робили включення у єдиний телемарафон.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду