Із Суспільного звільнилися продюсерки Запорізької та Херсонської філій

Із Суспільного звільнилися продюсерки Запорізької та Херсонської філій

10:57,
31 Грудня 2022
5569

Із Суспільного звільнилися продюсерки Запорізької та Херсонської філій

10:57,
31 Грудня 2022
5569
Із Суспільного звільнилися продюсерки Запорізької та Херсонської філій
Із Суспільного звільнилися продюсерки Запорізької та Херсонської філій
Наталія Андреєва та Еріка Авдєєва написали заяви на звільнення.

Із 30 грудня звільнилися тимчасова виконувачка обов'язків продюсера Запорізької філії Суспільного Наталія Андреєва та тимчасова виконувачка обов'язків продюсера Херсонської філії Еріка Авдєєва. Їхні заяви про звільнення розглянуло правління Суспільного та ухвалило відповідне рішення.

Про це йдеться у протоколі засідання правління Суспільного. Про звільнення повідомили й самі продюсерки на своїх сторінках у фейсбуку.

«1) увільнити 30.12.2022 Авдєєву Еріку Луісівну, кореспондента управління виробництва регіонального контенту бюро виробництва регіонального контенту філії акціонерного товариства "Національна суспільна телерадіокомпанія України" "Херсонська регіональна дирекція "Скіфія", від тимчасового виконання обов’язків продюсера філії філії АТ "НСТУ" "Херсонська РД "Скіфія";
2) увільнити 30.12.2022 Андреєву Наталію Миколаївну, кореспондента спеціального управління виробництва регіонального контенту бюро виробництва регіонального контенту філії акціонерного товариства "Національна суспільна телерадіокомпанія України" "Запорізька регіональна дирекція", від тимчасового виконання обов’язків продюсера філії філії АТ "НСТУ" "Запорізька РД2», – зазначено у протоколі.

«У мене сьогодні був останній робочий день на посаді продюсерки Запорізької філіі Суспільного. Суспільне трансформується – це ознака того, що воно є живим організмом, що реагує на виклики і потреби часу. Тож вже завтра я не відповідатиму за філію Суспільне Запоріжжя. Всі пропозиції щодо зйомок, проблем та комунікації - тепер не до мене (чорт забирай! Ця сепарація відбувається набагато важче, ніж сепарація із власною дитиною, бо всі ці 5 років я дуже звикла, що Суспільне Запоріжжя – то я, а отже всі проблеми, промахи, помилки і факапи –  то мої, а всі перемоги – то команди)», – поділилася Наталія Андреєва.

«Важко чи легко ставити крапку у стосунках? Неважливо, бо іноді це необхідно! Важливо – післясмак стосунків і досвід, який ти у них отримав. 2022 рік – час кардинальних змін. Вимушених і обраних. У 2022 вимушено я покинула рідний дім. Обрано і свідомо 30 грудня 2022 року мій останній робочий день на Суспільному. Час роботи на Суспільному мовнику був сповнений різнобарвною палітрою емоцій, почуттів і досвіду. Дехто з моїх колег назавжди у моєму серці, хтось став хорошим знайомим на роки, когось я не пам'ятатиму вже завтра. Таке життя – яскраве і буремне. Такий 2022 – рік змін і відкриттів. Втім, знаю точно, 2023 буде роком Перемог!!!», – попрощалася з Суспільним Еріка Авдєєва.

Наразі у компанії впроваджують нову концепцію регіонального мовлення, яка не передбачає посад продюсерів філій. Упродовж наступних трьох років у НСТУ запрацюють регіональні центри виробництва, які координуватимуть виробництво контенту одразу в кількох областях.

Фото з фейсбук-сторінок Еріки Авдєєвої та Наталії Андреєвої

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
свідок
14:29 / 08.01.2023
По-перше, вони вже не були повноцінними продюсерками, а лише кореспондентками і тимчасовими виконувачками обов'язків продюсера. Хоча дехто з них і не зізнавався своїм підлеглим у цьому. От така їхня сутність. Гнила.
ВК
15:18 / 06.01.2023
"Їхні заяви про звільнення розглянуло правління Суспільного та ухвалило відповідне рішення". Не смішіть! Адже це ви ж писали, що продюсерів у філіях не буде. То нащо взагалі про це писати? Звільнились і звільнились. Сотні людей це роблять і нічого. Вони мали непогані зарплати, відкладали "на чорний день". Суспільне ж знову їх працевлаштує? Бо вони "гарно служили", знущались над підлеглими, заробили собі дивіденди. Цинічні нахаби ніде не пропадуть. Але бумеранг і до них добереться. Рано чи пізно.
Верховна Членкиня
17:34 / 01.01.2023
Всі цьоці, також озлоблені жіночки і дяді, лишилися, а я, молода, розумна і стильна, і ще кілька адекватних людей подивилися на то всьо і помахали ручкою! Не заздріть, це псує колір обличчя!
противной членкине
16:48 / 01.01.2023
Цьоця, хватит себя уже пиарить. БОльшей провинции чем Киев - поискать. Девы, конечно, зачетные, но на тухлом УТ-1 никогда не было приличных ведущих.
пілотці літака
15:33 / 01.01.2023
А з чого ви вирішили,що їх звільняють? Хіба що на якихось 9 днів. З 10 січня їх зарахують на інші посади на суспільному.
Пілотка літака
13:59 / 01.01.2023
Жінок звільняти в жодному разі не можна! Їх і так не вистачає у лавах... в якихось там лавах. Жінок обов'язково тільки підвищити! Цей буде кейс конвергентний, гендерний, діджитальний, ньюзрумний, трендовий, антиблекаутний і протилокдаунний заразом! Краще, звісно, щоб жінки ще були інвалідками-лесбійками та ящичницями.
кейс
01:38 / 01.01.2023
Кістлява рука відрефлексованого фідбеку вирвала з творчих рядів Суспільного двох красунь
противній членкині
22:09 / 31.12.2022
Ви що, не зрозуміли, чому вони це написали! Бо хочуть і надалі залишитись біля суспільної годівнички, але вже на інших посадах!
Противна членкиня
15:40 / 31.12.2022
Блиск і шик провінції. А зачіски, а макіяжі... Ось чому я залишила посаду ведучої. Не хочу асоціюватися з ЦИМ. Ця профа померла, ну і піпка з ним. Здавалося б, обговорювати людей примітивно. Але що на голові, то і в голові. Переконана, неадекватність стилю відображає і відсутність в цих пофарбованих і укладених за позавчорашньої модою головах нормальних сучасних ідей. В принципі, продукт видно. Головне на Суспільному мовчати і бігати на курилку з керівником, навіть якщо не куриш. Дорослі цьоці, а написали тексти як пятикоасниці. Щодня хтось звільняється з робіт і влаштовується на роботу. Кому ви треба? З друзями прощаються приватно. Для чого всі, хто йдуть з Суспільного, влаштовують цей цирк? Я провела ефіри на високому рівні, подумки подякувала за негативний досвід, попрощалася з кількома друзями, щ глядачем, все. Нащо цей цирк? Бо розуму нуль. Такі кадри... Тупий і ще тупіше. Від'ємна селекція в дії.
Перцю
13:58 / 31.12.2022
Знищувати можуть не лише продюсери. Хто завгодно. Заради порятунку своєї шкіри і крихт з барського столу.
Перець
13:30 / 31.12.2022
Цікаво - чому нова концепція регіонального мовлення не передбачає посад продюсера? Це ж було так цікаво - ставиш не посаду будь-кого і доручаєш йому керувати філією. До повного знищення.
глядач
13:06 / 31.12.2022
Ці в.о продюсерки сприяли зменшенню обсягів регіонального мовлення і виконували всі недолугі вказівки центру , аби цього "досягти", тому їхні імена увійдуть в історію як руйнівників місцевого мовлення. Назавжди!
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду