Суспільне оголосило конкурс на посади менеджерів Херсонської та Запорізької філій

Суспільне оголосило конкурс на посади менеджерів Херсонської та Запорізької філій

13:49,
13 Вересня 2021
2129

Суспільне оголосило конкурс на посади менеджерів Херсонської та Запорізької філій

13:49,
13 Вересня 2021
2129
Суспільне оголосило конкурс на посади менеджерів Херсонської та Запорізької філій
Суспільне оголосило конкурс на посади менеджерів Херсонської та Запорізької філій
Наразі заступниця директора департаменту координації філій Суспільного Жанна Мазицька тимчасово виконує обов’язки менеджера Запорізької філії Суспільного, а в Херсонській філії Суспільного — Михайло Сваричевський, який працював юридичним радником на Одеській філії Суспільного.

Із 13 до 24 вересня 2021 року включно триватиме відбір на посаду менеджерів Херсонської та Запорізької філій Суспільного.

Національна суспільна телерадіокомпанія України проведе конкурс у два етами, повідомила пресслужба Суспільного.

Спочатку департамент кадрового адміністрування Суспільного мовника відбере претендентів за поданими документами, а далі з ними проведе співбесіду конкурсна комісія, до якої входять члени та голова правління Суспільного.

Основні вимоги до претендентів, короткий опис обов’язків, а також перелік документів для участі в конкурсі — за посиланнями:

Документи прийматимуть за адресою: м. Київ, вул. Юрія Іллєнка, буд. 42 (телецентр «Олівець») та скановані копії на електронну пошту: konkurs@suspilne.media.

Участь у конкурсі можуть узяти всі охочі, що відповідають кваліфікаційним вимогам. Функції адміністративного й творчого управління повністю поділено, тож керівник творчого напряму роботи філії — продюсер, а всіма адміністративними та господарськими питаннями керує менеджер.

Із 18 серпня звільнено менеджера Запорізької філії Суспільного мовлення Сергія Курмака, в нього закінчилася дія строкового трудового договору.

Менеджерку Херсонської філії НСТУ Оксану Шило, яка підозрюється в отриманні неправомірної вигоди, відсторонили від посади з 3 червня до 1 серпня 2021 року без збереження заробітної плати. 

Нагадаємо, з 19 серпня обов’язки менеджера Запорізької філії Суспільного тимчасово виконує Жанна Мазицька, заступниця директора департаменту координації філій. А в Херсонській філії Суспільного — Михайло Сваричевський, який раніше працював юридичним радником на Одеській філії Суспільного.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
nn
23:41 / 14.09.2021
Никаких реальных конкурсов нет. По регионам протягивают то дерьмо, что осталось, когда уволили всех. Поэтому у этих компаний самый низкий рейтинг.
Конкурсна комісія
11:45 / 14.09.2021
Знали одного "крутого" менеджера однієї регіональної філії. Підходив до працівників і просив писати Заяви на звільнення за згодою сторін і виплатою "гарних компенсацій" ( аби тільки хутчіш пішли). При цьому говорив, що це "вказівка Києва", бо ми,менеджери, "погано на місцях працюємо". Мовляв, "я тут ні до чого. До вас - жодних претензій не маю. Але ж Київ...Мушу виконувати "наказ", бо і мене "можуть попросити"... То суспільне саме таких менеджерів шукає? Успіхів!
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду