Максим Кошелєв із «UA: Києва» став продюсером «Ранку на Суспільному»

Максим Кошелєв із «UA: Києва» став продюсером «Ранку на Суспільному»

15:40,
15 Липня 2021
2732

Максим Кошелєв із «UA: Києва» став продюсером «Ранку на Суспільному»

15:40,
15 Липня 2021
2732
Максим Кошелєв із «UA: Києва» став продюсером «Ранку на Суспільному»
Максим Кошелєв із «UA: Києва» став продюсером «Ранку на Суспільному»
Він поєднуватиме посади продюсера творчого об’єднання «UA: Київ» і продюсера «Ранку на Суспільному».

Із червня продюсер творчого об’єднання «UA: Київ» Максим Кошелєв відповідає за подальший розвиток міжрегіонального шоу «Ранок на Суспільному»,  яке виходить щобудня з 6:30 до 9:00 у телеефірі філій Суспільного мовника.

До нього у ролі продюсера «Ранку на Суспільному»  виступив виконавчий продюсер дирекції телебачення Володимир Ладижець, повідомив корпоративний сайт Суспільного.

Максим Кошелєв залишається продюсером творчого об’єднання «UA: Київ» і тепер опікуватиметься «Ранком на Суспільному» у ролі продюсера. 

«Він сформував команду, вибудував принципи взаємодії між різними ТО і регіонами, та у червні 2021 року передав подальший розвиток проєкту продюсеру творчого об’єднання UA: Київ Максиму Кошелєву», – повідомили на Суспільному.

За словами нового продюсера «Ранку на Суспільному» Максима Кошелєва, важливо не загубити близькість до регіонального глядача.

«Щоб людина в Сумах дізнавалася цікаве й про Суми, а в Черкасах, Одесі, Львові чи Запоріжжі — отримувала інформацію про своє місто. “Ранок на Суспільному” — як велика мозаїка: з багатьох елементів, кожен з яких важливий», — розповів він.

Максим Кошелєв зазначив, що у новому сезоні у шоу додадуть нових рубрик, цікавинок та форматі.

«Будемо поліпшувати якість телезображення — за рахунок обладнання, коштів на яке забракло на момент запуску проєкту. Тому зміни будуть у будь-якому разі. Проєкт не можна робити «під копірку», він — динамічний: і тут, у Києві, і в регіонах працює живий колектив, який вчиться на помилках, разом розвивається і росте. Деякі напрацювання редактори й ведучі залишають у своєму робочому арсеналі, а щось — ні. Знову ж таки, з огляду на вподобання аудиторії», – поділився він.

У компанії повідомили, що з 26 липня по 8 серпня команда проєкту йде у відпустку, а в ефірі на глядачів «Ранку на Суспільному» щобудня з 6:30 до 9:00 чекатимуть дайджести з найцікавішими сюжетами та рубриками першого року роботи. До Дня Незалежності України команда проєкту точно здивує своїх глядачів.

Нагадаємо, 14 липня 2020 року у частини філіях Національної суспільної телерадіокомпанії України вийшли останні випуски ранкових програм власного виробництва. Із 15 липня 2020 року в ефірі всіх регіональних каналів філій Суспільного розпочало виходити всеукраїнське шоу «Ранок на Суспільному», мета якого об’єднати країну. Програма виходить із київської студії.

Фото: corp.suspilne.media

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду