Міжрегіональне шоу «Ранок на Суспільному» відсвяткує в ефірі першу річницю

Міжрегіональне шоу «Ранок на Суспільному» відсвяткує в ефірі першу річницю

17:44,
13 Липня 2021
2186

Міжрегіональне шоу «Ранок на Суспільному» відсвяткує в ефірі першу річницю

17:44,
13 Липня 2021
2186
Міжрегіональне шоу «Ранок на Суспільному» відсвяткує в ефірі першу річницю
Міжрегіональне шоу «Ранок на Суспільному» відсвяткує в ефірі першу річницю
Вперше в одному ефірі телеглядачі побачать відразу всіх кореспондентів «Ранку на Суспільному».

15 липня міжрегіональне шоу «Ранок на Суспільному», яке виходить щобудня з 6:30 до 9:00 у телеефірі філій Суспільного, святкуватиме першу річницю. На день народження команда проєкту готує особливий випуск, повідомив корпоративний сайт Суспільного.

За словами шеф-редакторки «Ранку на Суспільному» Наталки Волянюк, вони хочуть показати, хто працює в команді увесь рік.

«Насамперед це регіональні кореспонденти, які щоранку на включеннях і постійно у пошуку локальних цікавих тем та історій. Вперше в одному ефірі ви побачите відразу всіх кореспондентів “Ранку на Суспільному”. Ще раз згадаєте, хто саме представляє ваш регіон у проєкті й кому можна пропонувати власні історії», — розповіла», – сказала вона.

У святковий ефір вийдуть одразу дві пари ведучих «Ранку на Суспільному» — Олександр ЄльцовАнтоніна АнтошаВіктор Дяченко та Ольга Топольницька.

П’ять спеціальних кореспондентів проєкту, яких теж запросили до студії, розкажуть про власний челендж року. Кожен із них у новорічний ефір «Ранку на Суспільному» пообіцяв собі й телеглядачам: хтось — підучити англійську чи стати донором, хтось — моржувати чи заощаджувати кошти, а хтось — стати справжньою козачкою.

Крім цього, до київської студії приїдуть п’ять експертів із регіонів, яких телеглядачі бачили в рубриках «Ранку на Суспільному» упродовж року.

«Дієтологиня з Херсона, гастрогідка з Вінниці, експертка з етикету зі Львова, експертка з ораторського мистецтва з Чернігова та фінансовий експерт із Житомира. Це люди, як вчили нас основ своєї майстерності, й зараз ми хочемо познайомитися з ними наживо в студії проєкту», — зазначила Наталка Волянюк. 

«Ранок на Суспільному» виходить щобудня на регіональних телеканалах Суспільного.

Нагадаємо, 14 липня 2020 року у частини філіях Національної суспільної телерадіокомпанії України вийшли останні випуски ранкових програм власного виробництва. Із 15 липня 2020 року в ефірі всіх регіональних каналів філій Суспільного розпочало виходити всеукраїнське шоу «Ранок на Суспільному», мета якого об’єднати країну. Програма виходить із київської студії.

Читайте також
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду