Філії Суспільного покажуть відеощоденник «Хочу знати англійську»

Філії Суспільного покажуть відеощоденник «Хочу знати англійську»

13:53,
9 Вересня 2020
724

Філії Суспільного покажуть відеощоденник «Хочу знати англійську»

13:53,
9 Вересня 2020
724
Філії Суспільного покажуть відеощоденник «Хочу знати англійську»
Філії Суспільного покажуть відеощоденник «Хочу знати англійську»
Із вересня по грудень у рамках міжрегіонального проєкту «Ранок на Суспільному» виходитиме відеощоденник «Хочу знати англійську», герої якого навчатимуться у школі іноземних мов New Learning.

Щочетверга вони ділитимуться у відеощоденнику досягненнями й невдачами. Перший випуск вийде 10 вересня, повідомила пресслужба Суспільного.

Сім учасників проєкту «Хочу знати англійську» із Сум та спецкореспондентка «Ранку на Суспільному» Христина Бондаренко з вересня до грудня вивчатимуть мову зі Станіславом Дугіним у школі іноземних мов New Learning.

За шістнадцять тижнів проєкту герої відеощоденника мають підвищити рівень своєї англійської та подолати мовний бар'єр.

«Ми обрали сімох учасників, які кинули собі виклик за короткий час опанувати іноземну мову. Вони заповнювали анкету, складали пробний тест і проходили кастинг. Усі учасники різного віку й різних професій. Англійська так чи так була в житті кожного, але забракло ресурсів, аби ці знання закріпити. Вони вже розпочали навчання та готові довести, що ніколи не пізно вчитися», — розповіла кореспондентка «Ранку на Суспільному», ведуча й журналістка «UA: Сум» Христина Бондаренко. 

Кожен випуск «Хочу знати англійську» — історія про вивчення англійської: із жартами, лайфхаками й домашніми завданнями. Формат відеощоденника допоможе щиро розповісти глядачам про все, що відчуває людина, яка в дорослому віці вирішила знову вчитися.

Креативна продюсерка «Ранку на Суспільному» Катерина Жуліна зазначила, що для «Ранку» це новий формат рубрики. За її словами, відеощоденникам притаманна відвертість та демонстрація як перемог, так і поразок. Це — реаліті, у якому учасники проєкту не співають, не танцюють і не жартують, а просто живуть своїм щоденним життям та вивчають мову, яку вивчити раніше не було змоги.

Нагадаємо, програма «Ранок на Суспільному» виходить щобудня в ефірі всіх регіональних телеканалів Суспільного із 6:30 до 9:00

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду