«Виступатиме в низці форматів»: Суспільне мовлення прокоментувало участь Руслани в шоу «Євробачення-2023»

«Виступатиме в низці форматів»: Суспільне мовлення прокоментувало участь Руслани в шоу «Євробачення-2023»

17:26,
23 Квітня 2023
3769

«Виступатиме в низці форматів»: Суспільне мовлення прокоментувало участь Руслани в шоу «Євробачення-2023»

17:26,
23 Квітня 2023
3769
«Виступатиме в низці форматів»: Суспільне мовлення прокоментувало участь Руслани в шоу «Євробачення-2023»
«Виступатиме в низці форматів»: Суспільне мовлення прокоментувало участь Руслани в шоу «Євробачення-2023»
За словами представників Суспільного, українська співачка та її команда поінформовані про плани включення Руслани до програми «Євробачення-2023».

У суботу, 22 квітня, Суспільне мовлення прокоментувало участь переможниці «Євробачення-2004» Руслани в шоу цьогорічного пісенного конкурсу в Ліверпулі, заявивши, що співачка виступатиме в кількох форматах.

За словами представників Суспільного, українська співачка та її команда поінформовані про плани включення Руслани до програми «Євробачення-2023».

«BBC спільно з Європейською мовною спілкою організовують "Євробачення-2023" за консультації із Суспільним Мовленням. За ініціативи Суспільного Мовлення переможницю "Євробачення-2004" Руслану було включено до програми конкурсу. Нам достеменно відомо, що співачка і її команда знають про ці плани, і більше того — вже провели необхідну підготовку», — йдеться в заяві.

Окрім цього, Суспільне мовлення нагадало, що BBC, яке займається плануванням шоу, цьогоріч залучило  рекордну кількість українських артистів до подій навколо та під час конкурсу. Водночас детальна інформація про участь співаків є конфіденційною до моменту офіційного оприлюднення організатором. 

«На сьогодні ми можемо лише наголосити, що Руслана виступатиме у низці форматів, які відбуватимуться до та під час проведення "Євробачення" в Ліверпулі, зокрема у фіналі конкурсу. Наскільки нам відомо, ВВС має намір включити Руслану до фіналу "Євробачення-2023"», — зазначили в Суспільному.

22 квітня співачка на своїй фейсбук-сторінці розповіла про те, що її не покликали заспівати в півфіналах або в фіналі конкурсу. 

«Мене запитують, чи буду я стояти на сцені "Євробачення", яке проходитиме від імені України в Ліверпулі. Я цього не знаю. Станом на сьогоднішній день на головній сцені "Євробачення" мій виступ не заплановано ні в фіналі, ні в півфіналах. Я чекаю і дивлюся, як будуть розвиватися події далі, і не даю поки ніяких коментарів», — написала Руслана.

Вона також запитала свою аудиторію про те, чи хотіли б слухачі бачити її на сцені в Ліверпулі.

«Я живу і творю для України. Якщо ми не пам'ятатимемо наших перемог, нам буде важко здобувати перемоги в майбутньому. Ми повинні пам'ятати і про наші поразки, щоб не дати їм повторитися знову. Для того ми пишемо історію, яку ми ніколи не дозволимо переписувати», — наголосила Руслана. 

Нагадаємо, нещодавно на корпоративному сайті АТ «НСТУ» з'явилася інформація про те, що на сцену 67-го Пісенного конкурсу вийдуть українські зірки «Євробачення» — Kalush Orchestra, Go_A, Jamala, Тіна Кароль та Verka Serduchka. 

Раніше BBC також оголосила українських артистів, які виступатимуть у півфіналах «Євробачення-2023».

Два півфінали і фінал «Євробачення-2023» відбудуться 9-го, 11-го і 13 травня у Ліверпулі на арені M&S Bank, яка вміщає 11 тисяч глядачів. У конкурсі візьмуть участь 37 країн.

Фото: Руслана Лижичко/інстаграм

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
глядач
08:53 / 24.04.2023
Знову обманює суспільне? Все як завжди! Ось що написала Руслана:Мене питають, чи буду я стояти на сцені Євробачення, яке буде відбуватись від імені України, і пройде в Ліверпулі? Я цього не знаю. Станом на сьогодні я не маю жодної пропозиції чи офіційного запрошення від організаторів Eurovision Song Contest - Національної суспільної телерадіокомпанії України Євробачення Україна та BBC. На головній сцені Євробачення мій виступ не запланований ні у фіналі, ні у півфіналах". То кому вірити?!
Марія
17:49 / 23.04.2023
Свинство , що перша переможниця Євробачення повинна сама нагадувати про себе, в той час коли всіх другорядних учасників вже запросили. Черговий рік нечиста на руку комісія вирішує хто іде , а хто ні. І як завжди - найкращі поза бортом. Молодець Руслана , що нагадала цим «забудькам» української естради про себе. Вона найбільше за всіх заслужила виступити у Ліверпулі.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду