Вікторія Мурована стала генпродюсеркою цифрових платформ Суспільного

Вікторія Мурована стала генпродюсеркою цифрових платформ Суспільного

11:32,
1 Листопада 2022
1885

Вікторія Мурована стала генпродюсеркою цифрових платформ Суспільного

11:32,
1 Листопада 2022
1885
Вікторія Мурована стала генпродюсеркою цифрових платформ Суспільного
Вікторія Мурована стала генпродюсеркою цифрових платформ Суспільного
До того вона працювала керівницею редакції дитячого та підліткового мовлення цифрових платформ Суспільного.

Із 1 листопада2022 року Вікторія Мурована обіймає посаду генеральної продюсерки цифрових платформ Суспільного, де відповідатиме за стратегічне планування та керуватиме запуском нових проєктів.

Про це повідомила пресслужба Суспільного.

Вікторія Мурована прийшла на Суспільне у грудні 2020 року, з того часу вона працювала керівницею редакції дитячого та підліткового мовлення цифрових платформ Суспільного, запустила ютуб-канал «Бробакс» із чотирма анімаційними серіалами для дитячої аудиторії.

До цього вона керувала напрямом піару та пабліситі в кінодистриб’юторській компанії B&H Film Distribution, була координаторкою дубляжу, копірайтеркою, співпрацювала з брендами.

Вікторія Мурована розповіла, що основним її завданням стане забезпечення ефективного функціонування системи діджитальних медіаактивів Суспільного під час війни.

«Ми сфокусуємося на ціннісному контенті для молодих аудиторій та залученню до співпраці молодих креаторів. Ринок українського контенту зараз нагадує велетенську губку, яка готова всотувати більше і більше. Виробництво нових та розвиток вже створених успішних форматів — те, над чим працюватиме мотивована креативна команда», — зазначила Мурована.

За словами Тетяни Кисельчук, членкині правління Суспільного, відповідальної за інформаційне мовлення та діджитал-платформу, український мовник проходить крізь масштабну трансформацію. Зокрема дирекція цифрових платформ, яка раніше займалася більшістю новинних соцмереж та сайтів (нині — напрям дирекції інформаційного мовлення з розбудови мультимедійних новин), тепер зосереджуватиметься на освітньому контенті для дітей та молоді, а також на адаптації контенту та розробці продуктів.

Нагадаємо, раніше посаду генеральної продюсерки цифрових платформ Суспільного займала Маргарита Єрмак, яка залишила посаду за власним бажанням. 

Фото: Володимир Шевчук, Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду