Суспільне презентувало другий сезон мультсеріалу «Тото»

Суспільне презентувало другий сезон мультсеріалу «Тото»

12:54,
26 Грудня 2022
2482

Суспільне презентувало другий сезон мультсеріалу «Тото»

12:54,
26 Грудня 2022
2482
Суспільне презентувало другий сезон мультсеріалу «Тото»
Суспільне презентувало другий сезон мультсеріалу «Тото»
Сценаристка Ірина Маламуж: «Кожна серія мультфільму вчить добра, взаємодопомоги та вселяє віру у перемогу».

25 грудня на суспільному ютуб-каналі «Бробакс» відбулася прем’єра другого сезону анімаційного серіалу «Тото» про пригоди песика Тото, який пізнає світ разом із друзями.

Через знайомих героїв, за допомогою гри і пісень, автори делікатно інтегруватимуть сучасні реалії України та говоритимуть про серйозні речі мовою, зрозумілою дітям, зазначили у пресслужбі Суспільного.

У першій серії песик Тото з друзями у лісовому садочку дізнаються багато цікавого про Україну і заспівають пісню «Ой, у лузі червона калина».

Генеральна продюсерка цифрових платформ Суспільного Вікторія Мурована каже, що кожна серія, окрім гри, пісні й кумедної ситуації, містить освітній компонент. У мультфільмі говоритимуть про емоції, прийняття, дружбу, підтримку.

«Неймовірними є ті зусилля, яких докладає до проєкту творча команда зі сховищ, від генераторів та старлінків. Над проєктом одночасно працює понад 40 фахівців різних напрямів, тому це ще й суттєва підтримка анімаційної галузі», — додала вона.

Продовження мультсеріалу стало можливим завдяки проєкту «Підтримка регіоналізації суспільного мовлення в Україні», який реалізує Офіс медіарозвитку Шведського радіо SR MDO за фінансування Шведського агентства з питань міжнародної співпраці та розвитку. 

Над створенням нового сезону мультсеріалу працювали провідні українські аніматори — режисер «Викраденої принцеси» і «Мавки» Олег Маламуж та сценаристка й продюсерка Ірина Маламуж

За словами Ірини Маламуж, кожна серія мультфільму вчить добра, взаємодопомоги та вселяє віру у перемогу: «Об’єднавчий посил кожної серії "Разом ми все зможемо і переможемо!" якось каже Мама Бася. Думаю, це і є  слоганом на другий сезон, і не лише для нашої команди, а й для всіх нас».

Нагадаємо, раніше мультсеріали каналу «Бробакс» від Суспільного мовлення — «Тото», «Маленький Бу», «Яся та її робот» і «Портал пригод» — стали доступними на українськомовному сегменті YouTube Kids, який є частиною популярного відеосервісу. YouTube Kids створено для дітей, щоб вберегти їх від непотрібного або загрозливого для дитячої психіки контенту. Також мультсеріали Суспільного можна дивитися на стрімінговій платформі Київстар ТБ.

Читайте також
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду