Костянтин Стрюков став генпродюсером суспільно важливого контенту та спеціальних проєктів на Суспільному

Костянтин Стрюков став генпродюсером суспільно важливого контенту та спеціальних проєктів на Суспільному

12:00,
9 Грудня 2022
2736

Костянтин Стрюков став генпродюсером суспільно важливого контенту та спеціальних проєктів на Суспільному

12:00,
9 Грудня 2022
2736
Костянтин Стрюков став генпродюсером суспільно важливого контенту та спеціальних проєктів на Суспільному
Костянтин Стрюков став генпродюсером суспільно важливого контенту та спеціальних проєктів на Суспільному
Костянтин Стрюков: «Першочергове завдання — це сформувати систему виробництва суспільно важливого контенту».

Із 9 грудня медіаменеджер Костянтин Стрюков обійняв посаду генерального продюсера суспільно важливого контенту та спеціальних проєктів. Раніше він не працював на Суспільному.

Костянтин Стрюков має досвід організації виробництва теле- та кіноконтенту, запуску телеканалів «з нуля», розвитку команд, роботи в корпоративних структурах. Свого часу був генеральним директором «MTV Україна», керівником нішевих телеканалів групи «Інтер» (MTV, «Мега», «Ентер-Фільм», «Ентер-Музика», К2), генеральним директором одних з найбільших українських рекламних агенцій Starcom Ukraine та Vizeum Ukraine, автором ідеї створення першого науково-популярного українського телеканалу «Мега», дитячого телеканалу «Піксель» та розважального телеканалу Zoom, продюсером документальних проєктів «Україна: забута історія», «Містична Україна», «Гордість України» та інших програм.

Напрям, який Костянтин Стрюков очолив на Суспільному, не новий, однак такої посади раніше не було. Своїм завданням він бачить підсилення цього напряму та систематизацію виробництва.

«Першочергове завдання — це сформувати систему виробництва суспільно важливого контенту. Усі творчі команди всіх платформ мають запрацювати як єдиний механізм з єдиною метою. Це буде основою для виробництва якісного кросплатформового контенту», — ділиться своїми планами генеральний продюсер.

Він впевнений, що в цьому йому допоможе попередній досвід: «Як маркетолог та рекламіст я прекрасно розумію, чого саме потребує аудиторія. Як медійник я знаю, що працює, а що ні в різних медіа. Як продюсер я розумію, як створювати контент, який будуть дивитись. А як менеджер вмію систематизувати та мотивувати команди. Суспільне отримало не одного спеціаліста, а відразу п'ятьох. Я зроблю все можливе, щоб усі п'ятеро допомогли Суспільному стати українським BBC»

Нагадаємо, з 1 листопада 2022 року Вікторія Мурована обіймає посаду генпродюсерки цифрових платформ Суспільного, де відповідає за стратегічне планування та керує запуском нових проєктів.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Очевидець
13:17 / 11.12.2022
Та ні. Було нещодавно. Голова правління скиглив і просив додати ще 441 мільйон гривень. Мовляв, саме ця сума "врятує суспільне". Не додали чомусь.
Очевидцю
12:25 / 11.12.2022
Дійсно, щось давно мы не чули від керОвників Суспільного мантр про страшне недофінансування
Очевидець
11:45 / 11.12.2022
Послухайте, фінансування на суспільне виділено нормально, навіть забагато, зважаючи на повне руйнування в регіонах. Там майже нічого не залишилось, окрім новин. ЦД переїхала на Хрещатик, Олівець вони законсервували. Більшість людей не працює, у простої. Продовжують оптимізувати колектив, хоча це не називають скороченням, а так воно і є насправді. То якого фінансування їм не вистачає?!
А хто продюсер
11:10 / 11.12.2022
суспільно неважливого контенту в умовах катастрофічного недофінансування?
глядач
14:36 / 09.12.2022
Суспільно важливий контент. Цікаво, а хіба раніше його не було?
А що,
12:37 / 09.12.2022
хіба є суспільно не важливий контент на Суспільному, що треба так відокремлювати нову посаду? Чи це просто формальне виправдання великої зарплатні?
Конвергенція нестачі грошей у Суспільному
12:21 / 09.12.2022
"... Напрям, який Костянтин Стрюков очолює на Суспільному, не новий, однак такої посади не було....".Це ж скільки треба звільнити простых працівників, щоб в умовах недофінансування Суспільного нашкрябати на гарненьку зарплатню такому талановитому?
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду