Делегація суспільного мовника Литви LRT відвідала Суспільне

Делегація суспільного мовника Литви LRT відвідала Суспільне

17:00,
10 Квітня 2024
893

Делегація суспільного мовника Литви LRT відвідала Суспільне

17:00,
10 Квітня 2024
893
Делегація суспільного мовника Литви LRT відвідала Суспільне
Делегація суспільного мовника Литви LRT відвідала Суспільне
Головний офіс Суспільного в Києві з робочим візитом відвідали керівники різних підрозділів LRT та дізнались про роботу мовника під час війни.

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Голова правління Суспільного Микола Чернотицький поділився з гостями досвідом роботи під час блекаутів та як долали виклики, пов’язані з повномасштабним вторгненням, розповів, як була організована робота на тимчасово окупованих та профронтових територіях. А також про фокус на інформаційному мовленні та збільшенні виготовлення й дистрибуції різноманітного контенту на диджитальних платформах Суспільного.

Голова наглядової ради Суспільного Світлана Остапа відзначила, що суспільний мовник Литви був першим, кого відвідала наглядова рада Суспільного у 2016 році. Вона також зауважила, що певний досвід роботи LRT було запроваджено на етапі створення Суспільного, зокрема це алгоритм виготовлення контенту на аутсорсі у співпраці з партнерами

Операційний директор LRT Томас Рител зазначив, що професійна робота співробітників Суспільного є гідним прикладом для медійників у всьому світі.

«Дякуємо вам, колеги із Суспільного, за те, що поділилися з командою LRT своїм досвідом управління роботою мовника в умовах війни», — зазначив Томас Рител.

Нагадаємо, в січні 2024 року литовський суспільний мовник LRT вдруге запустив акцію на підтримку України «Radarom!». Усі охочі мали змогу протягом місяця долучитися до акції та пожертвувати кошти на підтримку українських військових.

У 2023 році кампанія «Radarom!» зібрала понад 14 млн євро (загалом 14 244 547,5 євро), на які було придбано 17 радарів — на три більше, ніж планувалося (12 755 703 євро витрачено на радари), чотири швидкісні автомобілі для мобільних радарів (216 832 євро), тренінги для користувачів радарів в Україні (24 215,32 євро), а на решту коштів (1 247 972 євро) було придбано 69 протидронних комплексів та аксесуарів до них для захисників, які використовують радари в Україні.

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду