Юлія Федів стала членкинею правління Суспільного

Юлія Федів стала членкинею правління Суспільного

14:50,
28 Березня 2024
1016

Юлія Федів стала членкинею правління Суспільного

14:50,
28 Березня 2024
1016
Юлія Федів стала членкинею правління Суспільного
Юлія Федів стала членкинею правління Суспільного
Відповідне рішення більшістю голосів ухвалено 28 березня під час засідання наглядової ради АТ "НСТУ".

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомила голова наглядової ради Суспільного Світлана Остапа.

У правлінні Суспільного Юлія Федів відповідатиме за створення соціально впливового контенту та спеціальних проєктів.

Юлія Федів — культурна та медіаменеджерка, громадська діячка. Вона розпочала громадську діяльність у 2011 року в соціальній сфері — на посаді менеджерки проєктів з питань захисту прав дітей у Німецько-польсько-українському товаристві в Україні.

У 2016–2017 роках Федів координувала проєкти від Німецького агентства технічної допомоги Україні GIZ, була регіональною координаторкою проєкту «Партнерство з містами України» й керувала Національним бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні.

7 лютого 2018-го Юлію Федів обрали першою виконавчою директоркою державної установи «Український культурний фонд». Після завершення трирічного контракту Юлія Федів подала свою кандидатуру на нові вибори виконавчої директорки УКФ, проте 23 березня 2021 року відкликала її. Передумовою до цього рішення став скандал: Спілка концертної індустрії звинуватила УКФ у порушеннях під час видавання грантів.

У липні 2021 року Юлія Федів стала директоркою ГО «Громадське телебачення». Її кандидатуру обрали серед 90 претендентів, що подалися на конкурсний відбір на посаду керівника hromadske. Однак влітку 2022 року вона звільнилась, адже проходила стажування в Америці: у 2022–2023 академічному році Федів брала участь у програмі ім. Г. Гамфрі, що пропонує стажування у США.

У 2021 році Юлія Федів отримала премію Women in Arts у категорії «Культурний менеджмент».

Нагадаємо, 1 вересня 2023 року  «Детектор медіа» з посиланням на власні джерела повідомляв, що Юлію Федів можуть призначити міністеркою культури та інформаційної політики України

12 вересня  2023 року голова правління Суспільного Микола Чернотицький повідомив, що одній із журналісток каналу запропонували за винагороду зняти матеріал проти Юлії Федів.

З січня 2024 року  Юлія Федів — експертка з питань узгодження політик проєкту RES-POL.

Нагадаємо, до складу правління Суспільного входять Микола Чернотицький (голова правління), Дмитро Хоркін, Андрій Таранов, Дмитро Козлов, Радіон Кочубей, Марія Фрей.

9 серпня 2023 року наглядова рада Суспільного мовлення за поданням голови правління Миколи Чернотицького одноголосно підтримала кандидатуру Дмитра Хоркіна на посаду члена правління Суспільного, відповідального за радіо, телебачення та диджитал, строком на чотири роки.

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
ВК
09:02 / 02.04.2024
І я не маю нічого особистого. Але для того, щоб утримувати нового члена правління з доволі високою зарплатою, доведеться скоротити ще якийсь відсоток працівників. Але для так званих керманичів суспільного це звична справа, бо рядові для них це... далі можна і не продовжувати.
Нічого особистого проти
13:01 / 29.03.2024
Юлії не маю. Але структура, ступінь відповідальності та зарплатні грейди - ніяк не можна пояснити. Є чи був генпродюсер з такими же повноваженнями, директор депортаменту з такими же завданнями та безліч інших керівників. Що сталося? і певно залишилися ті, хто такий контент СТВОРЮЄ - шефредактори, редактори, ведучі, режисери, оператори, звукорежисери, інженери, освітлювачі, декоратори, гримери, водії. Здебільше 8 грейд оплати праці. Чому так?
Від оселедця вуха
10:35 / 29.03.2024
Поки що розмахнулись тільки на зарплату під двісті тисяч гривень. Тепер точно фінансування не вистачить.
Нові звершення
15:58 / 28.03.2024
Ти диви, яку масштабну творчу активність розгорнуло суспільне. Явно на щось велике розмахнулись.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду