Радницею голови правління Суспільного призначено Ангеліну Карякіну

Радницею голови правління Суспільного призначено Ангеліну Карякіну

10:47,
1 Серпня 2023
2339

Радницею голови правління Суспільного призначено Ангеліну Карякіну

10:47,
1 Серпня 2023
2339
Радницею голови правління Суспільного призначено Ангеліну Карякіну
Радницею голови правління Суспільного призначено Ангеліну Карякіну
З 1 серпня Ангеліна Карякіна повертається до роботи на Суспільне мовлення в якості радниці голови правління.

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Медіаменеджерка та журналістка Ангеліна Карякіна стала членкинею команди Суспільного у березні 2020 року. До її функціональних обов'язків входило стратегічне планування та координація всіх платформ насамперед із диджитал-платформою, також вона відповідала за конвергентність процесів. У 2021 році Ангеліна Карякіна стала генеральною продюсеркою інформаційного мовлення Суспільного, яке розвивала протягом майже двох років. 

В інтерв'ю, яке опубліковане на сайті Суспільного, Ангеліна Карякіна пояснила причини свого рішення про звільнення навесні 2023 року.  За її словами це пов'язано з необхідністю взяти паузу в інтенсивному робочому ритмі. «Я відчула, мені варто зробити паузу у такій інтенсивній роботі з новинами, з якими я без пауз працюю понад 10 років. Останній рік, безумовно, став особливо складним. До того ж кілька місяців тому я стала мамою, що також змусило мене переглянути свій графік та інтенсивність роботи з новинами», — зазначила Ангеліна Карякіна.

Поділилась новопризначена радниця голови правління Суспільного і своїми завданнями та планами у новій для себе ролі. Зокрема, Ангеліна Карякіна планує зосередитися на трансформації регіональних ньюзрумів, допомозі у  вибудуваві мультимедійної роботи між регіонами та центром. «Також на завдання голови правління займатимусь окремими питаннями міжнародної співпраці та редакційного супроводу», — зазначила вона.

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
читачці
08:10 / 07.08.2023
Досі "в якості". Виправити? А навіщо? Донори і так гроші дають, на коректорах можна зекономити. Може вже написати цим грантодавцям?
читачка
08:09 / 02.08.2023
Автори: Детектор суспільного мовлення. Вас що так багато, що нікому помилку виправити? Майте повагу до читачів!
літредакторці
15:42 / 01.08.2023
Та це сама Карякіна так написала! А Детектор просто "процитував". На суспільному ж керівникам і керівницям не обов'язково бути грамотними! Карякіна: "Ну що, тепер офіційно. Я вирішила, що можу собі нарешті дозволити паузу у роботі з новинами. Я більше не керую Суспільне Новини, але лишаюся з Суспільне Мовлення у якості радниці голови правління Mykola Chernotytskyi."
літредакторка
15:20 / 01.08.2023
"Повертається в якості радниці"? Ех! Невже так важко запам'ятати, що це російська калька? Не економте на літредакторах!
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду