З Суспільного звільняється Костянтин Стрюков

З Суспільного звільняється Костянтин Стрюков

13:04,
2 Квітня 2024
1480

З Суспільного звільняється Костянтин Стрюков

13:04,
2 Квітня 2024
1480
З Суспільного звільняється Костянтин Стрюков
З Суспільного звільняється Костянтин Стрюков
Він обіймав посаду генерального продюсера, відповідального за соціально важливий контент (СВК) та спеціальні проєкти.

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Костянтин Стрюков доєднався до команди Суспільного у грудні 2022 року. За його керівництва повністю внутрішнім виробництвом був створений публіцистичний багатосерійний документальний проєкт «Остання війна», відбувся запуск національного спортивного телеканалу «Суспільне Спорт», а відбір на «Євробачення» пройшов з новими рекордами.

Костянтин Стрюков подякував команді Суспільного за можливість працювати над стратегічними напрямками та всім співробітникам, які допомагали в реалізації проєктів.

«Для менеджменту це був ризик: дати стратегічні напрями — внутрішнє виробництво, спорт та “Євробачення” — новій людині, а ще з нуля запустити дирекцію соціально важливого контенту. Зараз, озираючись на результати, можу впевнено сказати, що ризик був повністю виправданий», — зазначив Костянтин Стрюков.

Голова правління Суспільного Микола Чернотицький зазначив, що «команда СВК абсолютно виправдала першочерговий задум щодо створення дирекції з окремого напряму контенту» та висловив подяку Костянтину Стрюкову за роботу.

Костянтин Стрюков працював у команді Суспільного півтора року. До цього він  мав досвід організації виробництва теле- та кіноконтенту, запуску телеканалів «з нуля», розвитку команд, роботи в корпоративних структурах. Свого часу був генеральним директором «MTV Україна», керівником нішевих телеканалів групи «Інтер» (MTV, «Мега», «Ентер-Фільм», «Ентер-Музика», К2), генеральним директором одних з найбільших українських рекламних агенцій Starcom Ukraine та Vizeum Ukraine, автором ідеї створення першого науково-популярного українського телеканалу «Мега», дитячого телеканалу «Піксель» та розважального телеканалу Zoom, продюсером документальних проєктів «Україна: забута історія», «Містична Україна», «Гордість України» та інших програм.

 Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Не вынесла душа поэта...
19:43 / 02.04.2024
Обіцянки-цяцянки від Чернотицького не здійснилися. А по простому, - в цій шоблі спеціаліст з великим досвідом побачив повну бесперспективність, і особисту і всього каналу.
глядачка
13:54 / 02.04.2024
Так ось чому звільняється Костянтин Крюков, який був відповідальний за соціально важливий контент (СВК) та спеціальні проєкти. Звільняє місце? У правлінні Суспільного Юлія Федів відповідатиме за створення соціально впливового контенту та спеціальних проєктів".
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду