Марія Фрей стала членкинею правління Суспільного

Марія Фрей стала членкинею правління Суспільного

15:54,
6 Березня 2023
4019

Марія Фрей стала членкинею правління Суспільного

15:54,
6 Березня 2023
4019
Марія Фрей стала членкинею правління Суспільного
Марія Фрей стала членкинею правління Суспільного
Автори:
Її обрала наглядова рада Суспільного.

6 лютого на черговому засіданні наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України Марію Фрей обрали членкинею правління, відповідальною за новини та регіональне мовлення.

13 членів наглядової ради підтримали кандидатуру Марії Фрей, один не голосував, один — «проти», йдеться на корпоративному сайті Суспільного.

Найближчим часом голова наглядової ради Суспільного Світлана Остапа підпише з нею контракт терміном на 4 роки. 

Марія Фрей — генеральна продюсерка регіонального мовлення на Суспільному. Вона розробила та втілює стратегію розвитку міжрегіональної платформи Суспільного, яка охоплює 24 регіональних телеканали. Ініціаторка всеукраїнського конкурсного відбору «Створюй із Суспільним», що підтримує локальні продакшени та надає фінансування найкращим ідеям на місцях. Має 10-річний досвід журналістки та продюсерки, коуча в міжнародній молодіжній незалежній організації AIESEC, проєктної роботи в фонді культурних ініціатив IZOLYATSIA. 

До команди Суспільного долучилась у 2017 році, з самого початку працює над реформуванням регіональних компаній. До цього — висвітлювала російсько-українську війну в Маріуполі, займалась культурною дипломатією, працювала в комерційних медіа.

До складу правління Суспільного входять: Микола Чернотицький (голова), Родіон Кочубей, Дмитро Хоркін, Андрій Таранов, Дмитро Козлов.

Нагадаємо, 9 лютого Наглядова рада достроково припинила повноваження Тетяни Кисельчук, членкині правління Суспільного Мовлення, відповідальної за інформаційне мовлення та діджитал-платформи, у зв’язку з поданою нею заявою.

Фото: пресслужби Суспільного

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
уважна читачка
14:03 / 24.03.2023
Цю супер-новину про призначення Фрей на фейсбуці лайкнуло аж дві людини, одна з яких працівниця суспільного! Отак всі "зраділи"!
Відділ кадрів
18:58 / 16.03.2023
4.2. Розмір посадового окладу Члена правління визначається Умовами і розмірами оплати праці з урахуванням Положення про грейдингову систему оплати праці АТ «НСТУ» та, відповідно, становить не менше нижньої межі посадового окладу для посади члена правління відповідно до оцінки посади в межах першого грейду Умов і розмірів оплати праці з урахуванням Положення про грейдингову систему АТ «НСТУ», а саме 207 189 гривень 00 копійок.
Яна
20:59 / 10.03.2023
О, ні! Як Фрейд! Треба повернути алкаша-садиста Грузинського, який розмовляє виключно матюками і косплеїть свого хазяїна Аласанію, як той пудель, їздячи на якомусь драндулеті на роботу в банданах з черепками якимось в свої сто, ну це ідеальна метафора обличчя Суспільного!
Пропозиція
10:01 / 10.03.2023
Ой, ні! Поверніть назад Кісельчук!
ОКСАНІі
09:44 / 08.03.2023
Усё путем.Вот и встретились два одиночества. Чем нынешние новости Суспільного отличаются от новостей про снегурочку под столом?
Для дивно дивно
22:22 / 07.03.2023
Які пенсіонери? Там в новинах вже давно молодняк. Ну і тим більше купа інших ЗМІ, які роблять новини. І так, шоб керувати таким складним процесом як новини, треба ідеально розуміти всі процеси і вміти це робити також. Інакше це все профнепридатність. Підтримую про податки, якого Х я маю платити зп цій (нецензурщина)……?
Для Дивно.
21:59 / 07.03.2023
Ви що, хочете, щоб вона пропрацювала під керівництвом пенсіонерів і тільки потім стала керівницею? Щоб їй в мозок в'їлися сокові пенсійні стандарти? Ніколи такого не буде, свіжий фреймовий вітер вирвався на телевізійні простори!
Дивно
12:33 / 07.03.2023
Людина, яка ніколи не працювала в новинах, їх очолила! Таке може бути лише на суспільному. Нібито українському.
Оксані
10:57 / 07.03.2023
Ну чого не працювала? Новини про Снігуруньку під столом хіба не актуальні? Вона таке вела на Маріупольському ТБ.
Оксана
10:08 / 07.03.2023
популярна динамічна документалістика зі значною естетичною складовою, здатна комунікувати актуальність - не смішіть, це явище не зняло нічого в житті, і ні дня не працювало в новинах. дно, якого вже нема, пробито
Для Лєни
09:57 / 07.03.2023
Так, досі написано 6 лютого. Може, у них проблеми з назвами місяців? Або так поспішали виставити цю супер-новину.
У наглядової ради
09:45 / 07.03.2023
Весняне шизоФРЕЙничне загострення
уберите эту убогую дуру
00:03 / 07.03.2023
сколько можно пихать этих донецких. Они и так со времени Яныка все у корыта. Фрей - это вообще полное убожество. Регионы давно уничтожены. Сколько можно воровать и устраивать трамплины для своих!? Уберите эту дуру, она настолько убогая, что просто страшно.
додолик
23:42 / 06.03.2023
Суспільники тільки в планах і в прожектах - хочемо зробити передачу , плануємо ефір , буде ... зробимо...намагаємось ... .А от гарненьку посаду придумати і швиденько свою людину пропхнути - та попереду планети всієї
Я ТАКОЖ не хочу
23:18 / 06.03.2023
щоби моє дитя за це недолуге та добреотфінансоване кодло було вбито!
популярна динамічна документалістика зі значною естетичною складовою, здатна комунікувати актуальність
22:23 / 06.03.2023
Щоб відчути безодню, в яку падає суспільне, достатньо прочитати програму розвитку філій Суспільного, автором якої є вищеназвані особа. Детектор щедрою рукою друкував її.
Яна
22:22 / 06.03.2023
Днище, де кнопка відмінити податки. Я не хочу свої гроші направляти на компанію, де працює таке дно як Фрейд чи Аласанія, який працевлаштовував симпатика Путіна Дієва, той пішов далі освоювати бюджети в якесь міністерство, а нещодавно аж насмоктав на посаду а Міноборони, звідки його пару тижнів тому вигнали. Я працювала з цією Фрейд, це повний професійний нуль. Убога компанія і сотрудники-тєрпіли. Останніх теж годувати не хочу. Біржа праці прогули ставить, алкашам і пенсіонерам. Всіх вже позасовувала Остапа в Наглядову Раду, а я думала, коли вже і цю засунуть, залишився лише Лодигін, треба його повернути і посаду придумати. Цікаво, а редакція Остапа вже платить податки за працівників. Ато прийдеш так на біржу праці і дізнаєшся, що Детектор Медіа ніяких податків за тебе не платив. Яке їхало - таке здибало. І за них молоді люди зараз помирають. Ганьба. Днище.
Від Лєни
21:48 / 06.03.2023
Дякую. Читала. Знала. Проте у матеріалі написано, що 6 ЛЮТОГО. І досі не виправлено. Знаю, що сьогодні, і знаю чому. Проте невже не можна власні помилки виправляти???
Лєні
21:31 / 06.03.2023
Та ні. Було оголошення на сайті НСТУ.Засідання Наглядової ради АТ «НСТУ» відбудеться в понеділок, 6 березня 2023 року, об 14:00 годині. Проєкт порядку денного 1. Про обрання члена правління АТ «НСТУ». 2. Про затвердження форми контракту з новообраним членом правління АТ «НСТУ». 3. Про погодження Звіту про фінансово-господарську діяльність АТ«НСТУ» за 2022 рік. 4. Різне.
здивований глядач
20:57 / 06.03.2023
"До цього — висвітлювала російсько-українську війну в Маріуполі". Яким чином? Вела розважальні передачі, правильно пише глядачка. Подивіться їх для початку! Там ні слова про війну! Сміялись з ведучим і все, ховалась під стіл Снігуронькою. От нащо таке писати? Все це є в мережі, подивіться!
глядачка
20:50 / 06.03.2023
Все! Це кінець регіональному мовленню! Не буде його більше і далі "добиватимуть"! Який стосунок ця особа має до новин? Розважальні передачі на Маріупольському ТБ, які вона вела російською мовою, бачили всі. Це "еталон"? Немає просто слів! А Наглядовій Раді все одно, бо вона нічого не дивиться і не слухає! Аби проголосувати і швидше додому піти! Ганьба!
Лєна
17:25 / 06.03.2023
Може ви помилилися? 6 лютого ніякого засідання Нагнлради не було! Принаймі у документах!
Оля
17:06 / 06.03.2023
Це жарт? Чому в біо не дописали її роботу на Таруту? І як вона весело вела ранкові ефіри під час обстріли Маріуполя. Боже яка у вас коротка пам’ять. Могли би і екс чоловіка згадати, політтехнолога, який її і всунув на Сусп. Там немає жодної кваліфікації і знань, але сраку Миколі норм лиже. Днище, чому мої податки мають йти на це убожество?
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду