Лауреаткою премії «УП 100. Сила жінок» стала Ірина Цибух

Лауреаткою премії «УП 100. Сила жінок» стала Ірина Цибух

11:01,
22 Березня 2024
1300

Лауреаткою премії «УП 100. Сила жінок» стала Ірина Цибух

11:01,
22 Березня 2024
1300
Лауреаткою премії «УП 100. Сила жінок» стала Ірина Цибух
Лауреаткою премії «УП 100. Сила жінок» стала Ірина Цибух
Менеджерка проєктів регіонального мовлення Суспільного та бойова медикиня добровольчого батальйону «Госпітальєри» ввійшла до сотні лідерок у категорії «Захисниці».

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Премію від «Української правди», церемонія нагородження якої відбулась 20 березня, отримали 100 українок, які своєю працею наближають перемогу нашої держави.

Ірина Цибух зазначила, що для неї почесно бути частиною спільноти, яку зібрала «Українська правда».

«Моя мама доєдналась до події, і мені було надзвичайно важливо, щоб вона відчула енергію і міць номінованих жінок, бо сама заслуговує бути серед “УП 100”, як і кожна мама, яка чекає свою дитину з війни. Вдячна бути лауреаткою, бо хочу, аби мій голос звучав гучно і твердо: захист державності — це новий тренд нашого покоління, і прагну, аби військові надихали своїм прикладом боротись інших», — сказала Ірина Цибух

Членкиня правління Суспільного, відповідальна за новини та регіональне мовлення, Марія Фрей зазначила, що компанія пишається кожним співробітником, який долучився до захисту держави, та чекає на повернення Ірини Цибух у команду.

На Суспільному мовленні Ірина Цибух працює з 2017 року. Вона готувала міжрегіональні спецефіри, втілювала грантові проєкти та знімала документальні фільми, була медіатренеркою. З початком повномасштабного вторгнення повернулася до лав добровольчого батальйону «Госпітальєри», де відбула кілька ротацій на передовій ще з 2014-го. У його складі Ірина забезпечує евакуацію поранених бійців із найгарячіших місць і надає домедичну допомогу.

Нагадаємо, 16 листопада 2023 року, до Дня телебачення, радіо та зв’язку, Ірина Цибух отримала нагороду з рук Президента України Володимира Зеленського — орден «За заслуги».

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду