У радіо «Промінь» з’явився офіційний ютуб-канал

У радіо «Промінь» з’явився офіційний ютуб-канал

13:13,
17 Січня 2024
2319

У радіо «Промінь» з’явився офіційний ютуб-канал

13:13,
17 Січня 2024
2319
У радіо «Промінь» з’явився офіційний ютуб-канал
У радіо «Промінь» з’явився офіційний ютуб-канал
Шоу, які транслюються в ефірі радіостанції, тепер можна подивитись у будь-який зручний час на ютуб-каналі.

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Шоу «Вікенд Нової Музики», стендап-шоу «Гомін Out», відеоверсії проєктів «Сильна доля» та «Промінь живий» відтепер будуть доступні для перегляду на ютуб-каналі.

З 16 січня радіо «Промінь» почало публікувати на своєму офіційному ютуб-каналі ексклюзивні інтерв’ю з усіма учасниками фіналу Нацвідбору на «Євробачення-2024».

Звертають увагу і на рубрику «Артисти теж люди», яка міститиме емоційні моменти прямих ефірів на радіо. Це ексклюзивні інтерв'ю з улюбленими артистами, які діляться зворушливими особистими історіями, відкриваючи завісу над своїм творчим процесом та життям.

Як розповів виконавчий продюсер радіо «Промінь» Максим Яковенко, протягом останніх семи років тривала адаптація ефірного контенту радіостанції для цифрових платформ, у тому числі випуск подкастів і трансляції кращих шоу в ефірі місцевих телеканалів Суспільного мовлення.

«Запуск офіційного ютуб-каналу був у наших планах, і нарешті вони втілилися в реальність каналом якісного, змістовного та ціннісного контенту. Кожним своїм кроком радіо «Промінь» розширює українську культурну географію», — зазначив Максим Яковенко.

Нагадаємо, гурт «Жадан і Собаки» назвав новий альбом на честь радіо «Промінь». У листопаді 2023 року на стримінгових платформах вийшов альбом «Радіопромінь», до якого ввійшли такі відомі пісні як «Рогань», «Серце», «Вафлі Артек» і кавер на хіт «Наркомани на городі» гурту «Брати Гадюкіни».

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду