Ранковий проєкт «Перше шоу» буде виходити й на місцевих каналах Суспільного

Ранковий проєкт «Перше шоу» буде виходити й на місцевих каналах Суспільного

16:22,
9 Жовтня 2023
2086

Ранковий проєкт «Перше шоу» буде виходити й на місцевих каналах Суспільного

16:22,
9 Жовтня 2023
2086
Ранковий проєкт «Перше шоу» буде виходити й на місцевих каналах Суспільного
Ранковий проєкт «Перше шоу» буде виходити й на місцевих каналах Суспільного
З 9 жовтня дивіться «Перше шоу» щобудня о 10:00 на місцевих каналах Суспільного мовлення.Інформаційний ранок «Суспільне. Спротив» виходитиме з 7:00 і завершуватиметься на годину раніше — о 10:00.

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного. 

Генпродюсер регіонального мовлення Суспільного Артем Шелковий зазначає, що з 24 лютого 2022 року місцеві канали Суспільного працюють у режимі інформаційних прямоефірних студій, а «Перше шоу» «допоможе додати у ранковий відрізок легкості, а для команди проєкту — це можливість додаткового виходу на велику аудиторію місцевих каналів Суспільного у кожному регіоні України». 

За словами продюсера проєкту Максима Кошелєва, концепція «Першого шоу» не передбачає ані класичного новинного контенту, ані емоційної драматизації. Воно містить багато корисної інформації: психологічні поради, експрес-уроки української, уроки самооборони, історії українців — військових, учителів, лікарів, рятувальників, комунальників, залізничників.

Шефредактор проєкту «Перше шоу» Влад Зінкевич розповідає, що контент «Першого шоу» відповідає щоденним запитам українців під час повномасштабної війни.

«Різні телеканали мають різну аудиторію, тож така співпраця з мережею місцевих каналів дозволить нам поширювати суспільно важливу, корисну, прикладну інформацію, додавати розради більшій кількості глядачів. І це дуже важливо, як на мене, особливо в передчутті й під час ймовірного блекауту», — каже Влад Зінкевич.

У прямому ефірі «Перше шоу» виходить о 7:00 з понеділка до п’ятниці на каналі «Суспільне Культура».  

Нагадаємо, «Перше шоу» на телеканалі «Суспільне Культура» стартувало 5 червня 2023 року. Це пізнавально-просвітницька програма з розважальними елементами та музичним складником. Ведуть телешоу дві пари ведучих: Олександр Димов та Марина Клим і Роман Коляда та Яніна Андреєва. 

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
ЩО, ОПЯТЬ?
17:58 / 15.10.2023
Коли створювалось суспільне, у нього увійшли обласні телерадіокомпанії з власними ранковими шоу. Згодом керівництво вирішило, що краще зробити одне загальне ранкове шоу, сюжети для якого будуть створювати філії (ну, а що, мабуть Києву видніше, що цікавить телеглядачів у регіонах, ніж місцевим мовникам). Навіть під це були виділені у філіях спеціальні кореспонденти, які і займалися створенням цих самих сюжетів для центрального ранкового шоу. Згодом шоу закрили мотивуючи це такими тезами: «Формат застарів», «Ніхто вже не дивиться ці ранкові шоу». Ну, і посади спеціальних журналістів також скоротили. І що ми бачимо? Або керівництво змінилося, або думка змінилася (показувати ж щось треба в етері). І ми бачимо пофарбований і дещо відремонтований, але ж той самий «велосипед», успішно знов вигаданий керівництвом суспільного. Тому ловіть лайфхак від суспільного! Якщо від вас вимагають щось нове, а нових думок нема, беремо стару телевізійну передачу, змінюємо назву, ведучих і студію, пришимо у всіх ЗМІ про «такого ще не було у історії людства» і – все, маємо «нову» телевізійну передачу.
конвергенція
15:10 / 11.10.2023
Запускаємо шоу з Києва, місцеві новини ліквідуєм і, за одне, ліквідуєм місцевих журналістів. Зекономлені грошенята підуть на премії правлінню.
глядачка
15:33 / 10.10.2023
Не цікаве шоу. Ні про що!
Аяврік
00:08 / 10.10.2023
Детекторе, не бреши. Ти вже пислав, що воно выходить в запису.
глядач
17:45 / 09.10.2023
А кому в регіонах потрібне таке шоу? В регіонах чекають на місцеву інформацію і розповіді про людей!
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду