На радіо «Промінь» стартує новий сезон радіостендап-шоу «Гомін Out»

На радіо «Промінь» стартує новий сезон радіостендап-шоу «Гомін Out»

14:58,
2 Жовтня 2023
1566

На радіо «Промінь» стартує новий сезон радіостендап-шоу «Гомін Out»

14:58,
2 Жовтня 2023
1566
На радіо «Промінь» стартує новий сезон радіостендап-шоу «Гомін Out»
На радіо «Промінь» стартує новий сезон радіостендап-шоу «Гомін Out»
Прем’єрні випуски можна послухати в будні о 9:30, а у вихідні тижневі випуски транслюватимуть в етері о 10:00 щосуботи й о 15:00 щонеділі. Також комедійно-мілітарне контртривожне міжненачасове шоу «Гомін Out» можна слухати в подкастах.

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Креативна продюсерка радіо «Промінь» Вікторія Польченко розповідає, що в новому сезоні планується випустити 60 епізодів радіостендап-шоу.

«Цього разу “Гомін Out” буде мультиплатформним, адже для нас дуже важлива вся різноманітність способів донесення інформації до наших слухачів. Це цілком нормально, що сучасне радіо можна не лише слухати, а й дивитись», — розповіла  Вікторія Польченко.

Автори й ведучі стендап-шоу традиційно обговорюють останні новини з України та світу, майстерно замішуючи серйозне зі смішним і додаючи до того всього дещицю абсурду, з якою вже так органічно сприймаються сучасні події.

«“Гомін Out” — це сміливе злободенне різностороннє загальнорозвивальне шоу, де коміки збираються невимушено погомоніти, але щоразу розкривають навіть буденні речі у новому нетрадиційному світлі», — поділилася Настя Зухвала.

Антон Тимошенко вважає стендап-шоу місцем, де збираються друзі, яким важко зібратися без робочої необхідності.  

«А ще мене веселить сам факт того, що три стендап-коміки можуть без особливих обмежень жартувати про актуальні події на, здавалося б, такому консервативному ресурсі, як суспільне радіо. У Суспільного є шанс бути сучасним, ми доказ цього», — відзначає Антон Тимошенко.

За словами Єгора Шатайла, радіостендап-шоу дає можливість бути собою та відчуття творчої свободи.  

«Я дуже вдячний зіркам на небі й Антону Тимошенку, що одного дня познайомив мене з чудовою командою радіо “Промінь”. Та й сама назва “Гомін Out” прийшла до мене як відображення творчої свободи і легкості буття, бо Гомін — власне гомін (вир думок), та Out — англ. “назовні”», — зазначив Єгор Шатайло.

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду