Олексій Мандзій став членом спортивного комітету ЄМС

Олексій Мандзій став членом спортивного комітету ЄМС

14:48,
5 Жовтня 2023
1914

Олексій Мандзій став членом спортивного комітету ЄМС

14:48,
5 Жовтня 2023
1914
Олексій Мандзій став членом спортивного комітету ЄМС
Олексій Мандзій став членом спортивного комітету ЄМС
Шефредактор «Суспільне Спорт» Олексій Мандзій став членом Європейської мовної спілки.

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив голова правління Суспільного мовлення Микола Чернотицький.

«Вітаю Олексія Мандзія з обранням до спортивного комітету Європейської мовної спілки! Продовжуємо ставати частиною екосистеми Європейських мовників», — ідеться в повідомленні.

У коментарі для «Детектора медіа» Олексій Мандзій зазначив, що це можливість глибше інтегруватись у велику спортивну спільноту, разом визначати пріоритети і працювати над трендами.

«Це збільшує наші можливості для копродукції та співпраці з європейськими суспільними мовниками у спортивному контенті. Це також про можливість долучатися до спільних ініціатив ЄМС та комунікувати ще більше про потреби України на переговорах з міжнародними федераціями. Асамблея ще раз підтвердила, наскільки важливий зараз голос України та українських спортсменів. Суспільне має унікальний досвід роботи зі спортивним контентом за останні роки, це інша перспектива погляду на спортивний контент. Це дає нам платформу для обміну досвідом та напрацюваннями», — каже Олексій Мандзій.

Європейська спілка радіомовлення і телебачення, або Європейська мовна спілка (EBU), була створена 12 лютого 1950 року 23 телерадіомовними організаціями з Європи та середземноморського регіону на конференції в курортному містечку Торкі, графство Девон, Велика Британія. ЄМС є найбільшою у світі професійною асоціацією телерадіомовників. Організовує конкурс «Євробачення», є розпорядником ліцензій на трансляцію чемпіонатів світу з футболу, турнірів УЄФА (Ліга Чемпіонів, Ліга Європи, Суперкубок УЄФА, чемпіонат Європи з футболу), зимових та літніх Олімпійських ігор, ралі «Дакар», інших світових подій.

Нагадаємо, у квітні цього року виконавча продюсерка радіо «Культура» Ірина Славінська стала членкинею Радіокомітету Європейської мовної спілки.

Фото: Суспільне

Читайте також
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду