Суспільне транслюватиме відбір на Євро-2025 U21

Суспільне транслюватиме відбір на Євро-2025 U21

17:29,
14 Листопада 2023
2600

Суспільне транслюватиме відбір на Євро-2025 U21

17:29,
14 Листопада 2023
2600
Суспільне транслюватиме відбір на Євро-2025 U21
Суспільне транслюватиме відбір на Євро-2025 U21
17 листопада о 20:00 дивіться пряму трансляцію матчу молодіжної збірної України U21 з футболу проти збірної Люксембургу у відбірному циклі на Євро-2025 на місцевих телеканалах Суспільного мовлення, на сайті «Суспільне Спорт» та на новому спортивному телеканалі «Суспільне Спорт» (який наразі мовить у тестовому режимі).

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Номінально домашній поєдинок українці проведуть в іспанській Мурсії. Для України та Люксембургу це вже друга зустріч у цьогорічному відборі, перший поєдинок українці виграли з рахунком 3:0.

Наразі збірна України посідає перше місце у групі F з максимальним результатом за три матчі 9 очок. На другому й третьому місці відповідно розташувалися англійці та серби (по 6 очок). Люксембург посідає п’яте місце у групі, заробивши 3 очки в матчі з Північною Ірландією.

Коментуватиме поєдинок між Україною та Люксембургом Андрій Столярчук.

Наступний поєдинок Україна проведе 21 листопада проти молодіжної збірної Азербайджану.

Зазначимо, у відборі на Євро молодіжна збірна України виступає у групі F разом зі збірними Англії, Північної Ірландії, Азербайджану, Люксембургу та Сербії.

Суспільне наприкінці листопада презентує спортивний супутниковий канал «Суспільне Спорт», який  запропонує глядачам ще більше спортивних трансляцій із подій як в Україні, так і за кордоном. Наразі він мовить у тестовому режимі.

Фото: Суспільне

 

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду