Радіо «Культура» презентує новий проєкт у книгарні на Подолі

Радіо «Культура» презентує новий проєкт у книгарні на Подолі

14:44,
21 Липня 2023
1597

Радіо «Культура» презентує новий проєкт у книгарні на Подолі

14:44,
21 Липня 2023
1597
Радіо «Культура» презентує новий проєкт у книгарні на Подолі
Радіо «Культура» презентує новий проєкт у книгарні на Подолі
27 липня о 19:00 у книгарні «Книжковий Лев» відбудеться перша зустріч у новому інтерактивному форматі, де ведучі радіо «Культура» говоритимуть з відомими українськими митцями про важливі літературні тексти.

Як зазначає корпоративний сайт Суспільного, ці розмови транслюватимуться наживо в радіоефірі.

За словами виконавчої продюсерки радіо «Культура» Ірини Славінської, вони вдалися до цього експерименту, побачивши, що формат книжкових клубів набуває популярності. Завдяки партнерству з книгарнею стало можливим створити цікавий інтерактивний проєкт, який дасть змогу залучити публіку і офлайн, і в радіоефірах.

«Книжковий клуб радіо "Культура" створить унікальну нагоду поговорити про улюблені книжки, про які точно всі знають, навіть якщо ніколи їх не читали. Ми обрали широкий список літератури — від Шекспіра до Всеволода Нестайка. Думаю, наші розмови матимуть велику цінність, оскільки дозволять у довірливій атмосфері інтимно поговорити з улюбленими ведучими про знакові тексти», — розповіла Ірина Славінська.

Тож 27 липня о 19:00 відбудеться перша зустріч інтерактивного формату — розмова ведучого радіо «Культура» Вадима Карп’яка з письменником Олександром Михедом і акторкою Риммою Зюбіною про Шекспірового «Гамлета».

Наступні зустрічі Книжкового клубу відбудуться 10 і 31 серпня.  Головна редакторка літературної редакції радіо «Культура» Олена Гусейнова говоритиме про «Тореадорів з Васюківки» Всеволода Нестайка, а виконавча продюсерка Ірина Славінська — про «Valse mélancolique» Ольги Кобилянської. 

Для того, щоб приєднатися до Книжкового клубу радіо «Культура» в книгарні «Книжковий Лев» наживо, просимо зареєструватися за посиланням.

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду