Суспільне долучилось до телемарафону «Єдині новини»

Суспільне долучилось до телемарафону «Єдині новини»

10:00,
2 Березня 2022
6982

Суспільне долучилось до телемарафону «Єдині новини»

10:00,
2 Березня 2022
6982
Суспільне долучилось до телемарафону «Єдині новини»
Суспільне долучилось до телемарафону «Єдині новини»
Регіональні філії також транслюватимуть марафон виробництва Суспільного.

Суспільний мовник долучається до виробництва спільного телемарафону «Єдині новини».

«UA: Перший» та «UA: Культура» сьогодні були в ефірі з 00.00 до 06.00. Завтра суспільне в ефірі з 6.00 до 12.00.

Голова правління Суспільного Микола Чернотицький повідомив про домовленість з польським мовником TVP про мовлення UA: Перший на території Польші. Подібні запити приходять й від інших Суспільних мовників.

«Короткий апдейт по Суспільному. Перегрупувались. на UA: Перший і UA: Культура – спільний марафон медіагруп. на регіональних каналах – власний інформаційний марафон 24/7 На Радіо Промінь, Радіо Культура та Українське радіо – марафон. Сторінки в соцмережах надають оперативно надають лише перевірену інформацію в тому числі англійською: https://t.me/suspilnenews Супутник відбили, сайт поки також. Ворог продовжує спроби хакнути наші системи. На жаль, на сьогодні втрачено контроль над приміщенням Херсонської філії. Боротьба триває. Стоїмо», – повідомив Чернотицький.

Чернотицький додав параметри додаткового сигналу «UA: Перший» на іншому супутнику: Astra 4a, 4,8’, 12130V, 27500 DVB-S QPSK 3/4.

Нагадаємо, наразі марафон «Єдині новини» виробляють (окремі відрізки) ICTV, «1+1», «Рада», «Україна», «Інтер». Регіональні філії також транслюватимуть марафон виробництва Суспільного.

Нагадаємо, телемарафони телеканали запустили зранку 24 лютого, коли Росія вторглась в Україну. З 26 лютого 1+1 media, StarLightMedia, InterMediaGroup, «Рада», «Медіа Група Україна» об’єднались і запустили спільний марафон. Кожна з груп готує свій проміжок часу.

Фото: Суспільне мовлення

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Vlada
21:25 / 18.05.2022
Доброго вечора шановні керівники проекту Єдині новини на суспільному! Щоденно дивлюся ваші новин але останнім часом неабияк засмучена… чому з ефіру зник ДМИТРО ХОРКІН і його чарівний голос та неповторна манера подачі інформації ? Натомість ведучі які наразі в ефірі є похилого віку та із спотвореною дикцією! Змушена припинити перегляд тому що слухати шипіння та зітхання немолодого чоловіка неприємно!
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду