Суспільне відновило своє мовлення

Суспільне відновило своє мовлення

14:30,
25 Лютого 2022
4604

Суспільне відновило своє мовлення

14:30,
25 Лютого 2022
4604
Суспільне відновило своє мовлення
Суспільне відновило своє мовлення
Наразі тільки у фейсбуку та ютубі.

25 лютого о 14:25 Суспільне відновило мовлення у соцмережах і на ютубі. В ефірі «UA: Першого» та інших телеканалах Суспільного триває включення телеканалу «Рада».

У студії працює Анна Чередниченко.

Суспільне має кореспондентів по всій Україні і готове цілодобово вести марафон. Станом на 14:37 кореспонденти з Києва, Сумщини та Одеси розповідають, що відбувається у містах. 

Прямий ефір Суспільного доступний на сторінках «UA: Першого», «Суспільного Новини».

Нагадаємо, 24 лютого о 19:00 телевізійне мовлення Суспільного мовника – «UA: Першого», «UA: Культури» та всіх регіональних телеканалів –  взяте під контроль Урядом та тимчасово передано телеканалу «Рада».

До того з 6:30 усі платформи Суспільного працювали в режимі інформаційного марафону для оперативного висвітлення останніх новин поточної ситуації через напад Росії на Україну.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду