На філії Суспільного повертаються п’ятничні концерти

На філії Суспільного повертаються п’ятничні концерти

13:59,
15 Вересня 2022
1818

На філії Суспільного повертаються п’ятничні концерти

13:59,
15 Вересня 2022
1818
На філії Суспільного повертаються п’ятничні концерти
На філії Суспільного повертаються п’ятничні концерти
Музичний проєкт виходитиме у форматі концертів-квартирників.

Щоп’ятниці о 22:00, починаючи з 16 вересня,  в ефірі каналів регіональної мережі Суспільного виходитимуть концерти-квартирники.

Цього тижня над телепроєктом концерту працювала команда «Суспільне Чернівці», покажуть виступ чернівецького музиканта Устима Бука та виконавиці Ольги Ворохти родом із Рахова.

За словами продюсера «Суспільне Чернівці» Максима Волошина, Устим Бук та Ольга Ворохта виконують патріотичні пісні у стилі етно хіп-хоп, через свою творчість вони доносить важливі цінності: свобода, патріотизм і любов до близького.

Як раніше зазначив головний режисер регіонального мовлення Суспільного Сергій Жулін, невимушений формат концертів-квартирників дозволяє експериментувати з локаціями, а сама ідея цього проєкту виникла ще до повномасштабної війни. Перший концерт вийшов у телеефірі каналів регіональної мережі Суспільного 24 серпня.

Сергій Жулін відзначив, що з’явилась географічна обмеженість зйомок квартирників через небезпеку в деяких регіонах України, але поряд з цим «значно оновились репертуари музичних гуртів, з’явилось більше патріотичних пісень і таких, що відображають суспільний настрій і представляють нову сучасну українську музику поки що не дуже відомих гуртів різних регіонів України».

Нагадаємо, на початку січня 2022 року філії Суспільного показували низку телеверсій концертів із регіонів.

Упродовж лютого 2022 року, до початку повномасштабної війни, щоп’ятниці на регіональних телеканалах Суспільного виходила телеверсія джазового концерту Міжнародного ромського фестивалю «Пап-Джаз-Фест-2021».

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду