На Різдво філії Суспільного покажуть симфонічний концерт і виставу «Колядка для сопілки з оркестром»

На Різдво філії Суспільного покажуть симфонічний концерт і виставу «Колядка для сопілки з оркестром»

15:08,
5 Січня 2022
3072

На Різдво філії Суспільного покажуть симфонічний концерт і виставу «Колядка для сопілки з оркестром»

15:08,
5 Січня 2022
3072
На Різдво філії Суспільного покажуть симфонічний концерт і виставу «Колядка для сопілки з оркестром»
На Різдво філії Суспільного покажуть симфонічний концерт і виставу «Колядка для сопілки з оркестром»
Для усіх регіональних телеканалів їх підготували команди «UA: Черкас» і «UA: Буковини».

6 та 7 січня о 21:00 регіональні телеканали Суспільного покажуть святковий концерт Академічного симфонічного оркестру Черкаської філармонії та музично-поетичну виставу «Колядка для сопілки з оркестром».

Про це повідомила пресслужба Суспільного.

6 січня в ефір вийде концерт Академічного симфонічного оркестру Черкаської філармонії, телеверсію якого підготувала команда телеканалу «UA: Черкаси».

У програмі прозвучать твори Вебера, Франка, Россіні, Сибеліуса, Вальдтейфеля, Штрауса, Стайна, Грубера, Кандера, Люмб’є, Андерсена. Це вальси, польки, гопак, авторські аранжування — святкові та ліричні мелодії. Художній керівник і диригент — ­заслужений діяч мистецтв України Олександр Дяченко. 

7 січня в ефір вийде вистава «Колядка для сопілки з оркестром», в якій переплітаються сучасні  різдвяні сонети зі старовинними буковинськими колядками та симфонічним музичним аранжуванням. Над телеверсією працювала команда телеканалу «UA: Буковина».

Сонети письменниці Віри Китайгородської з книги «Оберемок сонетів» виконає актор, режисер, громадський діяч Ахтем Сеітаблаєв, а старовинні буковинські колядки — музична продюсерка та дослідниця традиційної української музики Уляна Горбачевська. Аранжування створив головний диригент і художній керівник Чернівецької обласної філармонії імені Д. Гнатюка Йосип Созанський, сопілковий супровід — від музиканта Максима Бережнюка. Зрежисувала та спродюсувала подію Леся Воронюк.

За словами продюсера «UA: Буковина» Максима Волошина, як Суспільний мовник вони відрізняються від комерційних медіа, тому пропонують аудиторії те, що на приватних телеканалах з різних причин не покажуть.

Нагадаємо, у новорічні вихідні філії Суспільного показали концерт власного виробництва «Святковий мікс», історичне кулінарне шоу «Запорожжя на смак», проєкт «Цимес подільської кухні», прем’єру документального проєкту про життя гуцулів Буковини «Цидулки про гуцулів» і прем’єру фільму «Покоління Золотої Алеї»

4 та 5 січня всі регіональні канали філій Суспільного транслюють концерти харківських колективів, відзнятих командою «UA: Харків».

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Мислителю з Харкова
06:47 / 11.01.2022
Тут пише багато людей, і про ПТС-ки пишу не я. Ви неправильно розумієте. Мій гнів направлений не тільки на Аласанію. Я працювала і на ОДТРК, і бачила теж цю жахливу систему. Цих п'яних журналісток, бухих операторів, продажних директорів ОДТРК-крадіїв, які примудрилися вкрасти навіть зимову резину з коліс, і в яких знімальна група в ожеледицю їздила на літній резині, ризикуючи життям. Я рощумію, про що ви, аде Аласанія викликає більше гніву, бо він цинічно прикривався реформами і обіцянками змінити це. Обіцянками, в які я чотири роки тому вірила. А так-то я, звісно, не відвалю. Бо я журналіст. Не Чорнотицький з неадекватним гонораром. Не Барчук, якій в дупу дують на студії. Не Лігачова, яка всіх за*бала своїми відсталими поглядами і моралізаторством, як треба жити - за немаленькі гроші. Не Майл Щур, який бігає по грантовим проєктам, де більше дадуть. А я, яка за двісті баксів і під постійним тиском за непокірність, викурюючи по пачці на день від стресу, чесно виконувала свою роботу, бо вірила в неї, що ми будуємо нове чесне медіа. І такі самі як я, їх було мало, але вони були - чесні люди. І ви праві. Я зараз дуже зла. Я хочу, щоб Аласанія і ті, хто тисне на чесних людей, страждали. Щоб їм було боляче. І щоб страждали їхні діти. І спивалися від нереалізованості.
Истеричке, которая загадила своими комментами все статьи
08:23 / 10.01.2022
Истеричке, которая загадила комментами все статьи и которую, вроде, взяли в НВ, но она никак не отвалит. По телекомпаниям не было УЖЕ ПТСок к приходу Аласания, хоть он и не белый, и не пушистый. По телекомпаниям была всякая подзаборная срань в виде обломков разной техники. ПТСки уже были полностью развалены, за редким исключением. Верхушка, директора и АУП, тоже куча уродов. Тупых, селюковых. Так что яке ихало, таке здыбало. А такие как Остапа, это селючка из Бердычева, подмахивает зато бюджет на зарплаты и премии. Ничего нового и без аутсорса. Потому что если бы в директорах было что-то приличное, то нашелся хоть один, кто что-нибудь вякнул профессиональное. А еще есть Степанова, тоже редкая дура, но зато ей выписали зарплатку в сто тысяч. Куча деградантов на бюджете.Тетки типа Бычок и другая старая перечница из Культуры, которая до сих пор там сидит и ее присылают на другие телекомпании. Это все ваше великое ТВ, которое дерьмо, особенно Киев, деревня редкая, было и без Аласания.А филии могли бы и сами заработать, но оставляли там худших, которые не вякали, потому они не умеют. Никогда не делали с нуля ничего своего. Поэтому такой эфир. Он таким бы был и БЕЗ Аласания. Хорошо хоть уволили это стадо тупых директоров. А Аласания да, на лоха, думал, что с ним будут тут прыгать и рабтать за бесплатно.
письменним ПТСкам
13:53 / 09.01.2022
ПТСки знищив саме Аласанія , бо в його доктрині все повинно робитись на аутсорсингу . Але аутсорсинг сказав Аласанії відсмоктати. Бо щоб отримати продукт аутсорсингу всеодно треба платити гроші .А Аласанія і в аутсорсингу бачить таких же дурнуватих і дешевих тупих виконавців , якими він заповнив всі повехи Олівця і яким можна кидати крихти зі свого столу. І ще треба мати голову на плечах і в ній мізки . А Аласанія і К загрібла гроші на свої захмарні зарплатні і нічого не залишила на аутсорсинг . Точніше , за ті крихти , що залишились , можна лише найняти дешевих молоденьких невигласів , схожих на Аласанію , які лайно зроблять і молоденька шайка Аласанії це лайно купить і цим лайном задовольниться і ще й задоволено оближеться .Глядач просто проголосує пультом і перейде на інший канал, - саме це і видно по рейтингу першого в сраці третього десятка. А пенсіонери плівочку клеїли тому , що така технологія тоді була . І клеїли професійно , глядач цю плівачку стабільно виводив в перший десяток рейтингу.А соплячня плює на закони глядацького сприйняття , яке за сторіччя кіновиробництва виробило сталі закони монтажу , ліпить на сучасній апаратурі лацно до лайна і як результат від цих "здобутків" глядача на блювотину тягне.От соплячня , зрозумівши це , і переключилась на волання про "пАпІреднІх" паганих пенсіонерів , які загубили нинішнє Суспільне.
писателям
05:28 / 09.01.2022
задроты все комментарии пишут, чтоб хоть раз собраться, пойти в ВР и снести нахрен это типа Суспильне вместе с Чернотыцьким, Остапой и всей шайкой, которая ворует без контроля бюджет. Хоть бы одного депутата позвали. Хоть бы вернули норму 4 года, дальше финансирования нет. Хоть бы написали в международные фонды.
ПТСки
17:36 / 08.01.2022
ПТски уничтожили и ДО Аласания, ему уже достался постсовковый труп, а не ТВ. ПТСки уничтожили те, кто был при Яныке, которые рассказывали, что все снять можно фотиками и планшетами. А потом просто пришли следующие дебилы, которые могут снять все телефонами. Как-то поздно опомнились все сотрудники бывшей системы гос. Не видно было за все годы поддержки. Только дикий хейт и булинг великих. Ни разу никто не подымал вопрос закупки техники. Ни разу никто не подымал вопрос, что там эти затрапезники в Держкоме делают, почему не переиздано ПТЭ, позорище 88 года телепелось по всем ОДТРК. Сидели там эти пенсы клеили пленочки из 75-го года. Ни разу эта затрапезная гвардия не молчила слово о молодых специалистах. Их была куча с 90-х. Ни про социалку, а сами сидели в советских квартирах, ни про адекватную оплату. Такого затрапезного позора не было нигде. А тут вдруг опомнились! Я уже молчу, что по ОДТРК в 90-е и 2000-е сидели старцы по 90 лет и все рассказывали, какая молодеШь, лет 45, нагладая. Маргинаьное дно. Ни разу никто из великих не сказал, чтоб хоть компьюетры купили, потому что позорище в 21 веке.
нема чому дивуватись
14:02 / 07.01.2022
Шмарката шайка Аласанії мізків не має. Вона думає смартфонами. Вона думає, що смартфони за них будуть думати.
туше
13:54 / 07.01.2022
Аласанія і пенсіонерів і ПТСки знищив, бо мав величезну надію на шмаркачів з смартфонами в руках. Думав, що вони закриють всі дірки з прямим ефіром і цим замінить всі серйозні записи на виїзді. Але мати смартфони в руках це не одне і те ж, що мати клепку в голові. А у шмаркачів замість клепки в голові дірка. І тому в цю дірку не тільки надії Аласанії і К вилетіли, а і самі смартфони. Король-то голий!
прем'єра
15:48 / 06.01.2022
Свої ПТСки Аласанія знищив, як і пенсіонерів. Тепер у ПТС Культури Кіровограда, Чернівців і Львова срака в милі. Віддуваються за "далекоглядність" банди Аласанії.
Хутір, заспокойтесь, ми в Києві теж жодних гроше не бачили
22:51 / 05.01.2022
Ведучим пропонували гардероб, поношений попередніми ведучими часів УТ-1, мабуть, (сходити в секонд було би більш продуктивно, що дівчата і робили), зарплата журналіста ще рік тому була 6500 гривень, ведучого десь 7500. Журналісти й ведучі, хто ще не спився, а мав надії реанімувати своє життя, шукали підробіток в Макдональдсі. В самому Олівці срань, на кухні таргани і розбиті стільці часів Бенкендорфа, а камерам років по 50. Гроші були тільки у тих, хто лиже владі Олівця, та у самої влади. І весь час тебе тримали перед морковкою "ось завтра будуть зміни, ось завтра підвищать зарплати", доки нам не стало очевидно, що це цинічна маніпуляція. Настільки тошно це згадувати, не передати. Звільнилась наступного дня після отримання пропозиції про підвищення зі зростанням гонорару вдвічі, гроші були немаленькі. Але блювотний рефлекс від рожи Аласанії, його шавок і так званих "колег"-жополизів, які при ОДТРК джинсували комерційною та політичною джинсою, а тепер поприкривалися стандартами, переважив.
Хутору
22:26 / 05.01.2022
а кто запрещает филиям зарабатывать. Опытные менеджерА меют это делать. А та срань, что там осталась, сидела бы и молчала. И продюсерА тоже. Филии сейчас более самостоятельные, чем они были под ОДА. Хватит ныть! Одно дерьмо в эфире. А НСТУ всегда жрало в три горла и всегда дерьмо делало. Откуда что будет. Филии были лучше, сейчас там просто остались те, кто ничего сам не мог. Кадры надо подбирать не по лизоблюдству и не из тех, кто остался. Открытых конкурсов тем более при Чернотыцком не было и не будет.
Хутір михайлівський
20:43 / 05.01.2022
Олівець спочатку всі гроші під себе підгріб, начеб то під суспільне виробництво, а тепер заставляє філії самостійно виробляти контент, сволота.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду