Філії Суспільного покажуть телеверсію ромського концерту «Пап-Джаз-Фест-2021»

Філії Суспільного покажуть телеверсію ромського концерту «Пап-Джаз-Фест-2021»

14:07,
9 Лютого 2022
1897

Філії Суспільного покажуть телеверсію ромського концерту «Пап-Джаз-Фест-2021»

14:07,
9 Лютого 2022
1897
Філії Суспільного покажуть телеверсію ромського концерту «Пап-Джаз-Фест-2021»
Філії Суспільного покажуть телеверсію ромського концерту «Пап-Джаз-Фест-2021»
Концерт Міжнародного ромського фестивалю складається з трьох частин, які регіональні телеканали Суспільного транслюватимуть упродовж лютого.

Упродовж лютого щоп’ятниці на регіональних телеканалах Суспільного виходитиме телеверсія джазового концерту Міжнародного ромського фестивалю «Пап-Джаз-Фест-2021», яка складається з трьох частин.

11 лютого о 21:00 вийде перша частина. Наступні частини концерту покажуть 18 та 25 лютого, йдеться на сайті телеканалу «UA: Закарпаття».

24-й джазовий фестиваль «Пап-Джаз-Фест-2021» відбувся в Ужгороді 10-11 листопада 2021-го. Його засновник і незмінний організатор – товариство музичної культури ромів Закарпаття «Лаутарі». Команда «UA: Закарпаття» відзняла у приміщенні Закарпатського академічного обласного театру ляльок «БАВКА» концертну частину події і підготувала адаптовану телевізійну версію фестивалю, яку покаже тепер на всіх регіональних телеканалах Суспільного в Україні.

Серед учасників фестивалю 一 музиканти з різних міст України, зі США та Словаччини. 11 лютого до телеверсії увійдуть виступи Естрадного оркестру Ужгородського фахового музичного коледжа ім. Д. Є. Задора під керівництвом Ференца Томича, Квартету саксофонистів Львівського фахового коледжу культури і мистецтв, Джазового ансамблю кафедри музичного мистецтва Ужгородського інституту культури і мистецтв. 

У наступних частинах телеглядачі почують джазові композиції у виконанні Енді Мідлтона та «АМС-тріо+» (США 一 Словаччина), Джаз-квінтету Дмитра Кудрявцева (Львів), Джаз-квінтету під керівництвом Тетяни Шабанової (Ужгород), Джаз-квінтет під керівництвом Любомира Радомського (Львів), Тріо Сергія Крашениннікова та Олександра Рукомойнікова (Київ, Черкаси), «Пап-джаз-квартету» під керівництвом Вільгельма Папа (Ужгород).

За словами продюсера Суспільне Закарпаття Євгена Тичини, проведення цього фестивалю 一 справжня музична подія не лише для Ужгорода, а й для регіону загалом. «Ми як суспільний мовник краю намагаємося не лише підтримувати інформаційно такі події, а й розповсюджувати цей матеріал за межі області», 一 сказав він.

Регіональні телеканали Суспільного можна дивитися онлайн на сайтах регіональних філій

Нагадаємо, на початку січня 2022 року філії Суспільного показували низку телеверсій концертів із регіонів, серед яких виступи тріо Spiel de Trois, гурту «Фівер°», концерт Академічного симфонічного оркестру Черкаської філармонії та музично-поетична вистава «Колядка для сопілки з оркестром».

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
не здається
19:54 / 10.02.2022
У них один шлях - руйнація. Бо у голови правління нинішнього суспільного є досвід у цьому "напрямку". Газета "Суми і сумчани" Сумської міськради припинила своє існування за часів керування цього "видатного" пана.
Здається
19:30 / 10.02.2022
Здається, чим все гірше, тим комусь - краще. Тільки ніяк не можу второпати кому і для чого?
суспільні христосики
14:53 / 10.02.2022
Наси́чення наро́ду п'ятьма́ хліба́ми — це розповідь про те як Ісус Христос чудесно нагодував народ п'ятьма хлібами «І всі їли й наїлися.
Ясла
14:50 / 10.02.2022
Так маленькі дітки роблять з жуйкою - спочатку я жую, а потім ти. Далі ще один друг буде жувати.
так звана реформа
16:51 / 09.02.2022
В цьому й полягає "реформа". Транслювати одне й теж по всіх каналах. А запитав хтось у суспільства : чи на таке суспільне воно чекало? Більшість глядачів в регіонах хочуть дивитись своє, місцеве, а сусідів за бажанням вони і так переглянуть, бо для цього всі можливості є.
от і вся сутність суспільного
15:17 / 09.02.2022
Суспільне має передавачі Першого і передавачі філій по всій Україні. І виходить, що вони один одного будуть дублювати впродовж довгого часу транслюючи одне і те ж одночасно разом. Хіба це не викидання грошей в повітря, тобто, в ефір? Хіба потім не будуть списувати гроші за, начеб-то, звитяжну роботу філій Суспільного?
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду