Інна Москвіна приєдналася до команди міжрегіонального марафону «Спротив»

Інна Москвіна приєдналася до команди міжрегіонального марафону «Спротив»

11:46,
18 Травня 2022
3020

Інна Москвіна приєдналася до команди міжрегіонального марафону «Спротив»

11:46,
18 Травня 2022
3020
Інна Москвіна приєдналася до команди міжрегіонального марафону «Спротив»
Інна Москвіна приєдналася до команди міжрегіонального марафону «Спротив»
Відтепер вона веде новини на всіх регіональних каналах Суспільного.

У міжрегіональному марафоні «Спротив», який показують усі філії Національної суспільної телерадіокомпанії України, змінився склад ведучих. До «Спротиву» долучилася Інна Москвіна, яка раніше вела новини у національному марафоні.

Відтепер у парі з Олесею Вакуленко у студійних блоках проєкту працює Олександр Єльцов, який раніше вів новини.

Денис Зепсен, який працював у парі з Олесею Вакуленко, долучиться до команди загальнонаціонального марафону «Єдині новини #UAразом».

На заміну Олександру Єльцову до команди регіонального марафону у новинах долучилася Інна Москвіна.

Склад ведучих змінився 12 травня.

Нагадаємо, міжрегіональний марафон «Суспільне. Спротив» виходить на усіх регіональних телеканалах Суспільного щобудня з 14:00 до 22:00. Перші 4 години прямого ефіру забезпечує команда із Суспільного Закарпаття, друга частина виходить зі студії Суспільного у Львові. 

Журналісти Суспільного працюють у кожній області України та вмикаються у прямий ефір телевізійного марафону з новинами про всі регіони, передусім про ті, де ведуться бойові дії: з 18:00 до 19:00 — година оперативної інформації звідти (крім телеканалів Суспільного, де у цей час виходить токшоу «Сьогодні. Головне»). 

Водночас мовник інформує глядачів про міжнародні події щодо вторгнення Росії в Україну — від офіційних заяв лідерів думок до трансляцій наживо з міжнародних інституцій. Також виходять мистецькі блоки, які виробляє команда каналу «UA: Культура», та сатирична рубрика-добірка новин від Віктора Дяченка про стан справ в Росії «Що там на болотах».

Інна Москвіна працювала на «UA: Першому» і вела «Суспільну студію». З вересня 2021 року вона стала ведучою соціального токшоу «По-людськи», яке для «UA: Першого» виробляли на аутсорсі. З початком війни Росії проти України Інна Москвіна повернулася на «UA: Перший» і стала ведучою національного марафону.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
МОЙДОДИР
19:01 / 19.05.2022
Пристроїли таки профнепридатну. На фоні ведучих з комерційних каналів ця говоряча голова ротом могла тільки читати з екрана ноутбука стрічку з телеграма новини, про які всі давно вже знали. І при тому з виглядом що вона дорого коштує.
Що на це можна сказати
19:34 / 18.05.2022
Визначна подія для всього українського телебачення!
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду