Продюсер Житомирської філії Суспільного звільнився до завершення дії договору

Продюсер Житомирської філії Суспільного звільнився до завершення дії договору

11:12,
26 Січня 2022
2386

Продюсер Житомирської філії Суспільного звільнився до завершення дії договору

11:12,
26 Січня 2022
2386
Продюсер Житомирської філії Суспільного звільнився до завершення дії договору
Продюсер Житомирської філії Суспільного звільнився до завершення дії договору
Трудовий договір із Костянтином Кас’яном мав би завершитися 18 лютого, він написав заяву і звільнився 20 січня.

20 січня 2022 року Костянтин Кас’ян звільнився з посади продюсера Житомирської філії Суспільного. Дія його трудового договору з Суспільним завершувалася 18 лютого.

Про це йдеться у протоколі засідання правління Суспільного, йдеться на корпоративному сайті компанії.

Правління Суспільного ухвалило рішення про звільнення Костянтина Кас’яна з 20 січня та поклало з 21 січня 2022 року тимчасове виконання обов’язків продюсера Житомирської філії на Дмитра Клименка – фахівця управління виробництва регіонального контенту бюро виробництва регіонального контенту. Він виконуватиме обов’язки до призначення в установленому порядку продюсера філії.

Нагадаємо, у зв’язку із закінченням дії строкових трудових договорів із 18 лютого будуть звільнені продюсери Волинської філії Костянтин Лоцман, Тернопільської філії Зоряна Биндас, Хмельницької філії Любов Тімкова і Черкаської філії Олена Баніна. У цьому списку був і продюсер Житомирської філії Костянтин Кас'ян.

10 січня стартував конкурсний відбір на посади менеджерів та продюсерів деяких філій Суспільного. Документи від кандидатів приймади до 21 січня включно.

Костянтин Кас’ян працював на Суспільному з 2017 року, починав з організації роботи суспільно-політичної редакції телеканалу «UA: Житомир». Спочатку був ведучим, далі — керівником редакції. Має досвід підготовки й ведення таких проєктів, як «Тема дня», «Звіти наживо», «Виборчий округ» та  «Виборчий округ. Місцеві», «Сьогодні. Головне».

1 грудня 2020 року Костянтина Кас’яна було обрано продюсером Житомирської філії.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Правління
11:56 / 11.02.2022
1. Про продовження дії строкового трудового договору з продюсером філії АТ «НСТУ» «Запорізька регіональна дирекція». За результатами обговорення вирішили: відповідно до пункту 2 частини першої статті 23 Кодексу законів про працю України, підпункту 17 пункту 66 Статуту акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.12.2016 № 1039 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 19.08.2020 № 737), враховуючи пункти 1.5, 7.3, 8.1 строкового трудового договору (зі змінами) з продюсером філії АТ «НСТУ», продовжити строковий трудовий договір з продюсером філії АТ «НСТУ» «Запорізька регіональна дирекція» Андреєвою Наталією Миколаївною. Голосували: за – 0, проти – 7. Рішення не прийнято.
ghjnd
12:27 / 27.01.2022
а шо такое, столько бабла? 25-50 тысяч зарплата неменеджеров и недопродюсеров Суспильного по регионам. За то убожество, что они делают. Вообще за меру отвественности - 2-3 программы. Это не уровень филии, а уровень рядового.
презумпція оптимізму
13:41 / 26.01.2022
Ідиотизм Суспільного припік до нестерпності.
відділ кадрів
12:02 / 26.01.2022
І чому звільнився, адже на суспільному (хоч там вже і дивитися нічого) все так "добре і чудово"? Та й гроші нічогенькі платять, що не так?
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду