Команда Суспільного розпочинає тур по громадах для розбудови гіперлокальної мережі (Оновлено)

Команда Суспільного розпочинає тур по громадах для розбудови гіперлокальної мережі (Оновлено)

18:19,
21 Вересня 2021
3164

Команда Суспільного розпочинає тур по громадах для розбудови гіперлокальної мережі (Оновлено)

18:19,
21 Вересня 2021
3164
Команда Суспільного розпочинає тур по громадах для розбудови гіперлокальної мережі (Оновлено)
Команда Суспільного розпочинає тур по громадах для розбудови гіперлокальної мережі (Оновлено)
Перші 10 зустрічей відбудуться наприкінці вересня на Харківщині.

Із 27 вересня по 1 жовтня команда Суспільного мовлення проведе 10 зустрічей у громадах Харківщини задля розбудови гіперлокальної мережі.

Цю інформацію «Детектору медіа» підтвердили у пресслужбі Суспільного.

Проєкт реалізується у рамках програми МАТРА за підтримки Королівства Нідерландів в особі Міністерства закордонних справ. У ньому візьмуть участь три пілотні регіониХарківська, Сумська та Чернігівська області.

Гіперлокальна мережа Суспільногомережа універсальних журналістів, які працюватимуть на рівні об'єднаних територіальних громад.

За словами генеральної продюсерки регіонального мовлення Суспільного Марії Фрей, мета таких зустрічейвідшукати майбутніх універсальних журналістів і створити горизонтальну мережу інформаторів, що будуть вчасно повідомляти місцеву філію Суспільного про стан справ у громаді та важливі для громади й регіону події.

Команда Суспільного розповість про можливості співпраці з мовником та безкоштовне навчання від Академії суспільного мовлення. Першим регіоном втілення проєкту стане Харківщина.

Для участі у програмі навчання для гіперлокальної мережі потрібно заповнити анкету.

Зареєструватися на зустрічі із Суспільним у своїй громаді можна за посиланням.

Графік зустрічей у громадах Харківщини: 

  • понеділок, 27 вересня 

10:00 — Чугуївська територіальна громада (Чугуївська центральна бібліотека, м. Чугуїв, вул. Старонікольська, 38);

14:00 — Чкаловська територіальна громада (Будинок культури, смт Чкаловське, вул. Свободи);

17:00 — Куп'янська територіальна громада (Куп'янська центральна бібліотека, м. Куп'янськ, просп. Конституції, 4);

  • вівторок, 28 вересня

12:00 — Ізюмська територіальна громада (Центральна міська бібліотека, м. Ізюм, вул. Соборна, 48/56);

16:00 — Барвінківська територіальна громада (Центральна районна бібліотека КЗ «Барвінківська ЦБС», м. Барвінкове, вул. Першотравнева, 1);

  • середа, 29 вересня

11:00 — Лозівська територіальна громада (Юнацька бібліотека управління культури Лозівської міської ради, м. Лозова, Мікрорайон 1, буд. 17);

15:00 — Первомайська територіальна громада (Первомайська міська центральна бібліотека, м. Первомайський, 1/2 мікрорайон, Громадський центр);

  • четвер, 30 вересня

11:00 — Красногородська територіальна громада (Публічна бібліотека Красноградської міськради, м. Красноград, вул. Бєльовська, 88);

15:00 — Мереф’янська територіальна громада (Мереф'янська міська центральна бібліотека, м. Мерефа, вул. Дніпровська, 229);

  • п’ятниця, 1 жовтня

11:00 — Богодухівська територіальна громада (Богодухівська ЦБС, м. Богодухів, пл. Соборності, 1).

Нагадаємо, Суспільний мовник проведе навчання для майбутніх журналістів у 30-ти громадах у трьох областях. 

Згодом журналісти-відеографи мають працювати у кожній області. У НСТУ планують, що  орієнтовно з 2022 року компанія зможе забезпечувати робочі місця для цих людей, уже без грантової підтримки. 

Як раніше зазначав голова правління Суспільного мовлення Микола Чернотицький, метою гіперлокальної мережі є «не допустити «білих плям» на мапі України щодо отримання повноцінної та об’єктивної інформації на рівні громад».

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Мишаня
20:25 / 24.09.2021
Опиздали вы. Поплавский уже целый курс Тик-Токеров набрал.
Сколько денег
06:16 / 23.09.2021
отмоют на туре? А компания, у которой журналист получает 7 тыс, а ведущие покупают себе косметику за свой счет и одежду, и у которых во всем Оливце даже шкафика нет - сменные трусы оставить - может позволить себе такой тур? Он оплатится из премиального фонда журналистов? Или Чернотыцький его оплатит со своих 200 тыс. Сволочи позорные. Макиавеллисты. Презираю. Надеюсь увидеть, как вас поджарит волна народного гнева. Воры и лицемеры.
АТО
11:25 / 22.09.2021
Скоты не могут послать корреспондента и оператора на фронт уже семь лет. А тут целая команда в тур едет. И всем хорошие суточные, тепленькие гостиницы на пять звёзд, тёплые унитазы, завтраки.... Сволочи.
Яна
22:54 / 21.09.2021
Хоть Телекритика и трет мои комменты, но у же не устану их писать. Ибо ненависти к лдицемерным Телекритике и Суспильному накопилось достаточно для таких действий. Тут же как не вспомнить Крылова. Проказница-Мартышка, Осёл, Козёл, Да косолапый Мишка Затеяли сыграть Квартет. Достали нот, баса, альта, две скрипки И сели на лужок под липки, — Пленять своим искусством свет. Ударили в смычки, дерут, а толку нет. «Стой, братцы, стой! — кричит Мартышка. — Погодите! Как музыке идти? Ведь вы не так сидите. Ты с басом, Мишенька, садись против альта, Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы!» Расселись, начали Квартет; Он все-таки на лад нейдет. «Постойте ж, я сыскал секрет! — Кричит Осел, — мы, верно, уж поладим, Коль рядом сядем». Послушались Осла: уселись чинно в ряд; А все-таки Квартет нейдет на лад. Вот пуще прежнего пошли у них разборы И споры, Кому и как сидеть. Случилось Соловью на шум их прилететь. Тут с просьбой все к нему, чтоб их решить сомненье. «Пожалуй, — говорят, — возьми на час терпенье, Чтобы Квартет в порядок наш привесть: И ноты есть у нас, и инструменты есть, Скажи лишь, как нам сесть!» — «Чтоб музыкантом быть, так надобно уменье И уши ваших понежней, — Им отвечает Соловей, — А вы, друзья, как ни садитесь, Всё в музыканты не годитесь».
Gfk
19:52 / 21.09.2021
GFK, да нет, они не дурные, они пилят гранты, бюджет и рыла уже не помещаются в крупный план. Беда всего укр. тв, что каждый раз в директорате были уроды, особенно те, кто в 2014 слил всю систему вещания.
Gfk
18:51 / 21.09.2021
Було собі дурне, поїхало в турне... Вернулося з турне - однаково дурне! Як вернувся з-за кордону Едуард Мурло, Так його і розкрутило, Так і повело. Де не ходить, балабонить: - Там не те, що в нас! За три роки за кордоном Був я вісім раз. Там в крамницях не почуєш, Що чогось нема. Кличуть, просять, закликають, Тягнуть обома. Та коли ж усе в крамницях Буде так і в нас? І спитав його сердито Слюсар Опанас: - А ти знаєш, що потрібно, Щоб усе було? - Ні, не знаю! - огризнувся Едуард Мурло. - Тинятися менше треба По всяких турне, Особливо в тому разі, Якщо ти - дурне…
nn
18:49 / 21.09.2021
Т.е. опять приезжают менеджерки Киева, значит локальна мережа тоже будет под Киевом. Т.е. не в подчинении филий по городам? Это просто диктатура какая-то и коррупция.
Falcon-9
18:39 / 21.09.2021
Скоріше Ілон Маск побудує в Україні гіперлуп, ніж спціЯлісти Першого свою гіперлокальну мережу. Хоча б тому, що гіперлуп - коротша назва.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду