Суспільне проведе навчання для сторонніх виробників

Суспільне проведе навчання для сторонніх виробників

11:33,
5 Березня 2021
4651

Суспільне проведе навчання для сторонніх виробників

11:33,
5 Березня 2021
4651
Суспільне проведе навчання для сторонніх виробників
Суспільне проведе навчання для сторонніх виробників
На навчання запрошують авторів ідей 39 проєктів, які потрапили до довгого списку конкурсу «Створюй з Суспільним».

9-12 березня Академія суспільного мовлення проведе тренінги для авторів проєктів, що увійшли до довгого списку переможців конкурсу «Створюй із Суспільним».

Навчання проходитиме онлайн і включатиме теоретичну й практичну частини, повідомляє пресслужба Суспільного.

У блоці теорії український режисер і член Європейської кіноакадемії Юрій Шилов розповість про те, як створювати якісні документальні фільми.

У практичному блоці автори проєктів працюватимуть із продюсерами регіональних філій Суспільного.

«Цей інтенсив — унікальна можливість для команд, що потрапили до довгого списку, відпрацювати свої ідеї з нашими продюсерами та запрошеними лекторами», — розповів член правління НСТУ, відповідальний за адміністративно-господарський напрям і регіональний розвиток, Микола Чернотицький.

За словами генеральної продюсерки регіонального мовлення Суспільного Марії Фрей, компанія проводить навчання, аби підтягнути всіх виробників і дати їм ще один шанс втілити свою мрію з Суспільним.

Нагадаємо, у грудні у рамках конкурсу «Створюй з Суспільним» відібрали 68 телепроєктів, які вироблятимуть для філій на аутсорсі. 29 проєктів із них готові до реалізації у 2021 році за кошти НСТУ, 39 проєктів потрапили у довгий список. Ці проєкти вирізняються яскравою ідеєю або енергією команди, однак у поданому форматі не готові до реалізації. Для них Суспільний мовник запропонував допрацювати ідеї за менторства продюсерів регіональних філій. Для виробництва проєктів з довгого списку мовник залучатиме додаткове фінансування, в тому числі й донорську підтримку.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду