На Суспільному стартував конкурс на виробництво проєктів для регіонів

На Суспільному стартував конкурс на виробництво проєктів для регіонів

18:14,
18 Серпня 2021
2935

На Суспільному стартував конкурс на виробництво проєктів для регіонів

18:14,
18 Серпня 2021
2935
На Суспільному стартував конкурс на виробництво проєктів для регіонів
На Суспільному стартував конкурс на виробництво проєктів для регіонів
Програма «Створюй із Суспільним» розрахована на проєкти загальною вартістю реалізації від 50 000 до 1 000 000 грн на один проєкт.

18 серпня стартує мистецький конкурс телепроєктів для трансляції на регіональних телеканалах Суспільного. Він проходить у межах програми «Створюй із Суспільним».

Заявки прийматимуть до 30 вересня, до 20 грудня оголосять переможців, проєкти мають бути реалізовані упродовж 4-8 місяців у 2022 році. Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.  

Участь у конкурсі можуть брати фізичні та юридичні особи будь-яких форм власності та організаційно-правових форм, а також фізичні особи-підприємці. 

На Суспільному шукають ідеї телевізійних програм п'яти напрямів:

  • особливості локального дозвілля;
  • історію регіону;
  • розвиток та навчання представників громад;
  • довкілля: флора та фауна регіону;
  • рівність, доступність, різноманіття та сталий розвиток.

Окрема увага буде приділена ідеям, що мають на меті виробництво других сезонів проєктів переможців конкурсного відбору «Створюй із Суспільним — 2021» за умови розширення географії реалізації.

Програма «Створюй із Суспільним» розрахована на проєкти загальною вартістю реалізації від 50 000 до 1 000 000 грн на один проєкт. Суспільний мовник залишає за собою право реалізувати обрані проєкти в співпраці з донорськими організаціями. Бюджет проєкту не підтримує закупівлю обладнання й промокампанію.

Для участі в конкурсі потрібно:

заповнити картку ідеї конкурсного проєкту українською мовою;

підготувати бюджет та відеопрезентацію проєкту (до 3 хвилин);

надіслати їх електронною поштою на адресу регіонального мовника з 18 серпня до 30 вересня.

Нагадаємо, «Створюй із Суспільним» — це програма співпраці із Суспільним мовником для продакшнів на умовах аутсорсу, відкритий відбір творчих проєктів для трансляції на регіональних телеканалах Суспільного мовлення.

Наразі розпочався п'ятий відбір ідей телевізійних проєктів для регіональних філій.

Третій пітчинг відбувся у листопаді 2019 року, на якому переможцями обрали 20 проєктів. Частину із них показати не тільки у філіях Суспільного, а й по загальнонаціональних каналах «UA: Першому» і «UA: Культурі». 

На четвертому конкурсі у грудні 2020 року відібрали 68 телепроєктів, які вироблятимуть для філій на аутсорсі. 29 із них мають показати в ефірі до кінця 2021 року. 

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
рама
21:24 / 18.08.2021
А своими мозгами пошевелить слабо? Нафига тогда уволили пенсионеров, которые и сценарии писали и фильмы снимали и на их место набрали кодло продюсЁров и менеджеров с офигенными зарплатами?
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду