Film.ua купив у Суспільного понад 20 телепроєктів

Film.ua купив у Суспільного понад 20 телепроєктів

14:16,
23 Грудня 2021
3636

Film.ua купив у Суспільного понад 20 телепроєктів

14:16,
23 Грудня 2021
3636
Film.ua купив у Суспільного понад 20 телепроєктів
Film.ua купив у Суспільного понад 20 телепроєктів
Загалом це 245 епізодів, створені Суспільним за останні чотири роки.

Група компаній Film.ua придбала у Суспільного права на показ понад 20 телепроєктів (загалом 245 епізодів) з правом показу в Україні та за кордоном.

Про це йдеться на корпоративному сайті Суспільного.

Усі телепроєкти були створені впродовж останніх чотирьох років телеканалами «UA: Перший», «UA: Культура», регіональними телеканалами та Координаційним центром мовлення національних меншин Суспільного.

Серед телепередач, які тепер можна буде побачити  на телеканалах Film.ua Group, — проєкти телеканалу «UA: Перший»: кулінарно-літературне шоу з ведучим Євгеном Клопотенком «Енеїда» (3 сезони), спецпроєкт «Діти великого голоду», науково-популярне шоу для дітей «Шо? Як?». Так само можна буде побачити проєкти телеканалу «UA: Культура» («Ідемо в музей» та «Дивовижні музеї та де їх шукати») і проєкти регіональних телеканалів Суспільного«Антропологія»«Піщана казка»«Край пригод»«Роздивись»«Буковинські загадки»«Геолокація: Волинь»«Шукачі пригод»«Street Схід»«Земля, наближена до неба»«Невідомі Карпати»«Люди Є» та «Історія кримських татар»

Програми, виготовлені у регіонах, були відібрані на конкурсі «Створюй із Суспільним». У цьому переліку — тревел-шоу з різними локаціями України та проєкти, що пропагують культурну толерантність та різноманіття національних спільнот і корінних народів. Також до пакета увійшла телепередача Координаційного центру мовлення національних меншин Суспільного «Візуальний код»

За словами члена правління, відповідального за платформу телебачення, Ярослава Лодигіна, Суспільний мовник уперше продав права на строкове використання об’єктів інтелектуальної власності.

«Це тільки початок, бо для всіх суспільних мовників Європи продаж ліцензійних прав на контент є однією з найбільших статей прибутків», сказав він.

У 2022 році згідно з законом про Суспільне на каналах зменшиться кількість реклами. «Ми маємо збільшувати цю статтю прибутків і продавати ще більше прав. Сподіваюся, що з часом будемо продавати більше ліцензійних прав на контент за межі України», — розповів Ярослав Лодигін.

Додамо, що кілька місяців тривала підготовка підписання першої угоди з продажу прав на строкове використання об’єктів інтелектуальної власності, створених упродовж останніх чотирьох років. 

Нагадаємо, до групи компаній Film.ua входять такі телеканали, як Bolt, «Дача», «Epoque», «Filmuadrama», «36,6», «Filmualive» і туристичний канал, спільний зі Star Media, –  UTravel.

Раніше «Детектор медіа» повідомляв, що Суспільне хоче співпрацювати з великими продакшнами на зразок Film.ua.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
ладно рожа, он же просто идиот!
00:12 / 24.12.2021
бог с его рожей, хотя да, тв - это картинка. Но он же просто идиот. Кто его тянет - вопрос. Название самого проекта просто шизофреническое, тупые неологизмы - это симптом шизы. Его питание, которое он тянет в школу - это отдельный ужас. И можно ненавидеть совок, наши люди правда ужасные тазы с майонезом готовят, но он же безрамотен, хотя бы одно то, что он говорит о новогодних салатах. Больной на голову выскочка.
У Суспильного талант отбирать мерзкие рожи
23:22 / 23.12.2021
Клопотенко ну просто психопат, усмішка клоуна з хоррору, Барчук, Казарин... вам повилазило і ви не бачите, що це НЕПРИЄМНІ люди? Тв це картинка. На весь канал жодної приємної баби! Я вже мовчу про красивих і стильних. Ведучий Антропології як з гетто чи наркопритону виліз. Це школа Галкіна і Грузинського? Продюсери просто імпотенти.
dodolik
16:26 / 23.12.2021
А на Додоликів у них грошей не вистачило. Занадто дорогий і коштовний продукт. А у Грибників взагалі зашкварна ціна.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду