Суспільне виграло пітчинг від ЄМС із проєктом «Втрата»

Суспільне виграло пітчинг від ЄМС із проєктом «Втрата»

09:46,
2 Листопада 2021
2128

Суспільне виграло пітчинг від ЄМС із проєктом «Втрата»

09:46,
2 Листопада 2021
2128
Суспільне виграло пітчинг від ЄМС із проєктом «Втрата»
Суспільне виграло пітчинг від ЄМС із проєктом «Втрата»
За умовами пітчингу цей проєкт Суспільне реалізовуватиме разом із суспільними мовниками Грузії та Албанії.

Національна суспільна телерадіокомпанія виграла міжнародний пітчинг програм від Європейської спілки мовників (ЄМС) і отримала фінансування для реалізації проєкту «Втрата».

Партнерами НСТУ у цьому проєкті стали суспільні мовники Грузії та Албанії, повідомив корпоративний сайт Суспільного.

Автором ідеї проєкту «Втрата» є виконавчий продюсер творчого об'єднання розважального мовлення «UA: Першого» Станіслав Мєдвєдєв.

За умовами участі в пітчингу від ЄМС, Суспільному мовнику необхідно було знайти кількох партнерів, які б підтримали ідею створення відповідного проєкту, а також презентувати й захистити ідею проєкту перед представниками відомих мовників, які працюють у жанрі документалістики. Ідея проєкту мала відповідати таким вимогам, як амбіційність та самобутність, міжнародне спрямування проблематики, фокус на цінностях суспільного мовлення та загальнолюдських цінностях і проблемах, які можуть знайти відгук у глядача будь-якої країни. 

Документальний проєкт «Втрата» — це п'ять історій адаптації людей до нових реалій життя після втрати одного з основних органів чуття: слух, зір, нюх, дотик, смак. Кожен із героїв подолав свій біль, пройшов через нелегкі випробування долі, досяг успіху та став прикладом для інших.

За словами Станіслава Мєдвєдєва, «завдання проєкту "Втрата" — розповісти історію, яка надихає та мотивує, щоб глядач після перегляду замислився: якщо ця людина пережила втрату і змогла віднайти себе, то я теж зможу це зробити».

У вересні НСТУ та ЄМС уклали договір про виділення фінансування на розробку проєкту «Втрата» та виробництво пілотної серії.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду