Анастасія Багінська представить Україну на дитячому «Євробаченні-2017»

Анастасія Багінська представить Україну на дитячому «Євробаченні-2017»

11:43,
25 Серпня 2017
3817

Анастасія Багінська представить Україну на дитячому «Євробаченні-2017»

11:43,
25 Серпня 2017
3817
Анастасія Багінська представить Україну на дитячому «Євробаченні-2017»
Анастасія Багінська представить Україну на дитячому «Євробаченні-2017»
12-річна Анастасія Багінська з піснею «Не зупиняй» стала переможницею національного відбору на дитяче «Євробачення-2017». Вона представить Україну на міжнародному конкурсі, що пройде 26 листопада в столиці Грузії Тбілісі.

Про це повідомляє телеканал «UA:Перший». 

Пряму трансляцію фіналу нацвідбору можна було побачити на «UA:Перший», на сайті телеканалу та на You.Tube.

Фінал нацвідбору на дитяче «Євробачення-2017» відбувся в Міжнародному дитячому центрі «Артек» в Пущі Водиці (Київ). За право представляти країну на конкурсі змагалися 10 учасників: Вероніка Коваленко, Софія Лозіна, Софія Бондаренко, Дарина Галицька, Софія Шкідченко, Федя Скляренко, дует «Гламурчик», Полліанна Рижак, Анастасія Багінська та Ніна Бойкова.

Переможця обирали шляхом змішаного голосування глядачів та журі. Телеглядачі могли надсилати за своїх фаворитів смс-повідомлення. Журі, до складу якого входили музичний і саунд-продюсер Вадим Лисиця, співачка Ірина Швайдак, співак та актор EL Кравчук, співачка та композиторка Світлана Тарабарова, а також співак і музикант Rozhden, ставили свої оцінки.

Анастасія Багінська набрала найбільшу кількість балів – 19, з них 9 – голови журі, 10 балів – голосування глядачів. При цьому Софія Бондаренко отримала вищій бал журі – 10, але не мала підтримки глядачів – 2 бали.

Анастасія народилася 8 липня 2005 року в Києві, живе у Білій  Церкві. Вперше виступила на сцені в 5 років. Анастасія –володарка гран-прі «Слов'янського Базару 2014», фіналістка другого сезону «Голос. Діти». Співає українською, російською та англійською мовами.

Головне шоу дитячого «Євробачення-2017» відбудеться  26 листопада в Тбілісі (Грузія) в Олімпійському палаці, який розраховнаий на 4 тис. місць.

Цьогорічний дитячий пісенний конкурс проходитиме під гаслом Shine Bright («Світи яскраво»).

У конкурсі в Грузії візьмуть участь 16 країн. Після 10-річної відсутності до юніорського «Євробачення» повернеться Португалія. Крім неї будуть представники від Вірменії, Білорусі, Італії, Мальти, України, Росії, Албанії, Австралії, Кіпру, Македонії, Ірландії, Польщі, Сербії, Нідерландів і Грузії.

Вперше буде запроваджено нову структуру голосування, яка дозволить глядачам з усього світу віддавати свій голос за улюблену пісню в інтернеті. Інтернет-голосування буде відкрито з п'ятниці 24-го до неділі 26-го листопада 2017 року.

Нагадаємо, попередній, 14-й за рахунком юніорський конкурс пісні відбувся 20 листопада 2016 року в столиці Мальти Валетті. Переможцем конкурсу став представник Грузії Маріам Мамадашвілі з композицією Mzeo («Сонце»). Представниця України Софія Роль із композицією Planet Craves for Love («Планета жадає любові») зайняла 14-е місце.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду