Перший готується до відновлення самостійного мовлення

Перший готується до відновлення самостійного мовлення

16:33,
9 Січня 2023
4585

Перший готується до відновлення самостійного мовлення

16:33,
9 Січня 2023
4585
Перший готується до відновлення самостійного мовлення
Перший готується до відновлення самостійного мовлення
Команда Суспільного має варіанти сіток каналу після перемоги.

Генеральний продюсер дирекції телебачення Суспільного Григорій Тичина в інтерв’ю «Детектору медіа» розповів, яким буде самостійне мовлення Першого після перемоги.

«Маємо бути готовими відновити самостійне мовлення Першого в будь-який момент, адже не знаємо, коли припиниться марафон. Звичайно, цей фактор невизначеності тисне, але в нас є варіанти сіток каналу після перемоги. Команда, яка виробляє марафон, після війни інформаційно допомагатиме реінтеграції звільнених українських територій, соціальній адаптації українських воїнів, які повернуться з фронту, біженців у Європі, які повертатимуться до своїх українських домівок. Ціла низка проєктів, які зараз вимушено розійшлися по інших телеканалах Суспільного, зокрема великі спортивні, музичні й релігійні трансляції, повернуться на Перший», – зазначив Тичина.  

Він поділився, що Суспільне може забезпечувати поточні видатки на виробництво, закупівлю прав на європейський контент і перекрити потреби сітки на наступні рік-півтора завдяки підтримці донорів.

Нагадаємо, 24 лютого 2022 року Росія розпочала повномасштабну війну проти України. 25 лютого загальнонаціональні канали разом розпочали показувати єдиний телемарафон, кожен із каналів має свій блок в ефірі. Від Суспільного єдиний марафон показує Перший. 

Із 28 березня суспільний телеканал «UA: Культура» відновив самостійне мовлення, до того від початку повномасштабної війни  канал показував також марафон.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Членкиня-пілотка уточнює
01:30 / 10.01.2023
20% то БФ собі забирають на статутні витрати, коли фінансово неграмотні донатять без призначення платежу, а ГО просто мають право не звітувати перед громадськістю, а сказане підтримую. Телеграм-помийки то пошесть не лише Суспільного, з них прише і НВ, і Укрправда, причому з помийок навіть без галочок. Ніколи не бачила, щоб американські ЗМІ писали про щось з телеграму чи фейсбуку, просто наші журналісти сидять без роботи чи на маргінесі, типу Дроздова, а дурналісти працюють, бо лижуть дупу редактору. Тож, це реалії ринку, а не лише Суспільного. Вони працювати не хочуть: все готове з соцмереж зібрали, не перевірили, чужі фото вкрали, чужими відео, якимись там "шпалерами" вкраденими перекрили, і ефір готовий.
Невже почнете працювати
22:13 / 09.01.2023
тобто, здобувати інформацію, а не збирати плітки з телеграм-помийок, і видавати в ефір? Ну тоді точно грошей не вистачить! Треба терміново відкривати монобанку, ГО з 20% собі, і ще можна у Притулки попросити, але там, мабуть, не дадуть.
не все коту масляна
21:33 / 09.01.2023
Так гарненько всі ці місяці працювалось, видав один раз в дві доби п'ять-шість годин якоїсь чужої муті з інтернету, - і відпочивай. І не треба знімати своїх сюжетів, і все можна на своє суспільне радіо вперти з чужими матеріалами. А тепер точно грошенят не вистачить. Точно не вистачить!
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду