На «Українському радіо» шукають ведучих і оглядачів великих міст

На «Українському радіо» шукають ведучих і оглядачів великих міст

13:18,
2 Липня 2021
2909

На «Українському радіо» шукають ведучих і оглядачів великих міст

13:18,
2 Липня 2021
2909
На «Українському радіо» шукають ведучих і оглядачів великих міст
На «Українському радіо» шукають ведучих і оглядачів великих міст
Ведучі радіо мають бути цікаві, талановиті, розумні та ерудовані.

«Українське радіо» в активному пошуку талановитих, ерудованих людей, які могли б працювати ведучими чи оглядачами великих міст України, зокрема Києва.

Про це в інтерв’ю «Детектору медіа» сказав член правління Національної суспільної телерадіокомпанії України, відповідальний за платформу радіо, Дмитро Хоркін.

«Шукаємо цікавих, талановитих людей. Це нескінченна робота будь-якого медіа. Потрібно оновити ведучих: є несформовані пари, хтось перейшов на вечір, хтось — на день», – зазначив він.

Дмитро Хоркін читає  лекції в Університеті імені Шевченка, під час яких каже студентам, що радіоведучий має бути розумним та ерудованим.

«Радіослухачі уважніші за телеглядачів, вони все помічають. Радіоведучий має знати майже все потроху, адже теми щоразу різні. Якщо з’являться талановиті люди, ми зможемо запустити цікаві проекти», – поділився він.

За словами пана Хоркіна, наразі на «Українському радіо» бракує хорошого муніципального огляду великих міст України, зокрема Києва.

«Нам не вистачає людей, які могли б оглядати всі забудови, зміни в Київській міській раді, аналізувати економічну ситуацію у великих містах. Кандидатура оглядача забудов у столиці в нас була. Ця людина цікаво й доступно говорить. А коли почали більше дізнаватися, то випливло, що ця людина працює в різних онлайн-виданнях, наближених до забудовника. Якщо така людина буде працювати на одному з каналів суспільного радіо, нам не довірятимуть», – розповів член правління НСТУ.  

Нагадаємо, «Українське радіо» має найбільшу FM-мережу, якій немає аналогів в Україні. Станом на жовтень 2019 року «Українське радіо» мовить у 192 населених пункти у 24 областях. Мережа радіо «Промінь» охоплює 64 населених пункти у 24 областях України, серед них 19 — обласні центри. Мережа радіо «Культура» охоплює 49 населених пунктів у 23 областях України, серед яких 13 — обласні центри.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду