На «UA: Першому» другий місяць у топі футбол

На «UA: Першому» другий місяць у топі футбол

16:57,
15 Липня 2021
1784

На «UA: Першому» другий місяць у топі футбол

16:57,
15 Липня 2021
1784
На «UA: Першому» другий місяць у топі футбол
На «UA: Першому» другий місяць у топі футбол
У червні цифри «UA: Першого» впали нижче за 1 % за всіма аудиторіями.

У червні на суспільному телеканалі «UA: Перший» найкраще дивилися новини, футбол, подієвий контент, і документальні фільми про дику природу.

Про це повідомила Наталя Данькова на «Детекторі медіа» у статті «"Детектор телерейтингів". У червні "Євро" грало за "Україну"».

«Євробачення» залишилось у травні — цифри "UA: Першого" знову впали нижче за 1 % за всіма аудиторіями. За комерційною канал має лише 0,34 %. Окрім новин та документалок про дику природу, глядачі очікують від каналу подієвого контенту, такого як футбол. Уже другий місяць поспіль у топі — футбольні матчі. Цього разу навіть без участі української збірної чи клубів», – йдеться у статті.

На Суспільному дивились у червні документальні проєкти «Українці, що змінили світ» та «Пишемо історію», а також куплені серіали.

Інфографіку для «Детектора медіа» розробив Роман Жадько, старший дослідник Vizeum Ukraine. Дані телепанелі належать ІТК; дослідник — Nielsen; моніторинг — «Комунікаційний альянс». Дані наведено для аудиторій 18+, 18–54, вибірки «Вся Україна» та «50 тисяч+» за показниками rat % і shr %. Дані Overnight. Детальніше по показниках — у глосарії ІТК.

Нагадаємо, фінал «Євробачення-2021» взяв частку в 14 разів вищу за середню «UA:Першого» у травні за комерційною аудиторією. 

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду