На «UA: Першому» у квітні найкраще дивилися новини і фільми про котів

На «UA: Першому» у квітні найкраще дивилися новини і фільми про котів

18:28,
24 Травня 2021
2368

На «UA: Першому» у квітні найкраще дивилися новини і фільми про котів

18:28,
24 Травня 2021
2368
На «UA: Першому» у квітні найкраще дивилися новини і фільми про котів
На «UA: Першому» у квітні найкраще дивилися новини і фільми про котів
У топ потрапили два документальні фільми «Епоха великих котів» і «Неймовірний світ котят».

У квітні показники суспільного каналу «UA:Перший» впали в порівнянні з березнем. Одна з причин – закінчення трансляції біатлону.

Про це на «Детекторі медіа» у статті «"Детектор телерейтингів": Чи стали «Папік-2» та «1+1» лідерами у квітні?» написала Наталія Данькова.

«Флагманський телеканал Суспільного знову дав хід назад і відсунувся від омріяної частки 1%. Тепер навіть за аудиторією 18+, за якою в каналу найсильніша позиція, він має лише 0,84%. І все через закінчення трансляції біатлону. Бо зростання показників суспільного каналу здебільшого ситуативне і пов’язане з подієвим контентом», – зазначила вона.

Для збільшення зображення клікніть на нього

У квітні з-поміж фільмів про звірів популярною була тема котів: дві документалки — «Епоха великих котів» і «Неймовірний світ котят» — потрапили у топ. Окрім цього, у квітні дивились новини, «Дику природу», літургії та проєкт Майкла Щура.

Нагадаємо, у березні показники суспільного каналу «UA:Перший» в порівнянні з лютим зросли на кілька сотих.

 У лютому на «UA: Першому» найкраще дивилися біатлон, новини, документальні стрічки про звірят і недільна літургія Української греко-католицької церкви. 

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Вася
11:54 / 25.05.2021
Помните мои слова - будет Чернотицкий со товарищи виртуозно рыдать, что ему не хватает 2,2 млрд гривен.
каліка перехожий
01:57 / 25.05.2021
А где в этом списке передачи, на которые потрачены десятки миллионов гривен простых налогоплательщиков - "Суспільна студія ' й "Зворотний відлік"? На кого тратятся сумасшедшие суммы, когда для обеспечения этих передач вызываются такси десятками машин в день?
додолик
01:24 / 25.05.2021
Все це абсолютно точно вказує на неспроможність керОвників УТ-1 організувати виробництво нормального контенту,на нерозуміння ними сутності телебачення, на дилетантизм запрошених шмаркачів замість пенсионерів. Що і казати, на першому настав наш час-час додоликів.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду