«Громадське радіо» співпрацюватиме з платформою «Спільнокошт»

14:06,
15 Жовтня 2013
2322

«Громадське радіо» співпрацюватиме з платформою «Спільнокошт»

14:06,
15 Жовтня 2013
2322
«Громадське радіо» співпрацюватиме з платформою «Спільнокошт»
Завтра, 16 жовтня, команда «Громадського радіо» запустить власний проект на платформі «Спільнокошт», мета якого – зібрати 60 тис. грн за 60 днів. Про це редакція повідомила на своїй сторінці у facebook.

Як зазначено на сайті Big Idea, платформа «Спільнокошт» пропонує учасникам втілити власні проекти з матеріальною підтримкою громадськості. До участі не допускаються комерційні проекти.

«Механізм «Спільнокошт» захищає доброчинні наміри, діючи за принципом «все або нічого»: тільки той проект, що зібрав 100% потрібного бюджету до завершення зазначеного терміну, отримає кошти на здійснення. Якщо ж проект не зміг вчасно зібрати потрібну суму, всі кошти повернуться доброчинникам. Стати соціальним інвестором означає погодитись з відомою істиною, що будь-які соціальні проблеми можна вирішити шляхом грамотного вкладення коштів», – зазначено в описі.

Детально про механізм можна дізнатися з інтерв'ю з координатором проектів Вітою Базан, яка говорить, зокрема, і про «Громадське радіо» – в контексті того, що успіх проекту часто залежить від особи автора, а за «Громадське радіо» на «Спільнокошті» відповідатиме літературний оглядач «Української правди», теле- та радіоведуча Ірина Славінська.

Джерело: Громадське радіо, Big Idea

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
facebook.com/hromadske.radio
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду