Герман не голосувала за виконання своєї обіцянки щодо суспільного мовлення

11:22,
18 Квітня 2014
1172

Герман не голосувала за виконання своєї обіцянки щодо суспільного мовлення

11:22,
18 Квітня 2014
1172
Герман не голосувала за виконання своєї обіцянки щодо суспільного мовлення
Народний депутат від фракції Партії регіонів Ганна Герман не підтримала законопроект «Про Суспільне телебачення і радіомовлення України», незважаючи на те, що в жовтні 2012 року обіцяла, що наступний склад парламенту прийме цей закон.

Як свідчить поіменне голосування за вказаний законопроект, його підтримали 243 народних депутати, серед яких не виявилося Герман (фракція ПР проігнорувала голосування у повному складі) – вона не голосувала.

Згідно з іншою обіцянкою Герман, реальне створення громадського телебачення в Україні мало розпочатися до кінця каденції тепер уже колишнього президента Віктора Януковича, повноваження якого, як відомо, були припинені достроково.

Нагадаємо, 17 квітня Верховна Рада ухвалила Закон «Про суспільне телебачення і радіомовлення України» у другому читанні. Детальніше про історію прийняття і текст документа можна дізнатися тут.

Джерело: Слово і діло

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
tsn.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду