Оголошено остаточний список кандидатів до Ради СМ Росії

11:48,
9 Липня 2012
1447

Оголошено остаточний список кандидатів до Ради СМ Росії

11:48,
9 Липня 2012
1447
Оголошено остаточний список кандидатів до Ради СМ Росії
Суспільна палата РФ подала на затвердження Володимирові Путіну свої пропозиції щодо 25 кандидатів до Ради суспільного мовлення.

Кандидати обиралися шляхом таємного голосування в Суспільній палаті РФ. Відповідно до критеріїв відбору усього було визначено 25 осіб, серед яких є журналісти, політики, телеведучі, науковці та діячі мистецтв.

Як наслідок, до створення суспільного телебачення РФ можуть долучитися телеведучі: Сергій Мінаєв, Володимир Соловйов, Святослав Белза, Юрій Вяземський і Тимур Кізяков («Доки всі вдома»). До списку також увійшли президент Міжнародної академії телебачення і радіомовлення Анатолій Лисенко, головний редактор газети «Завтра» Олександр Проханов, доктор Леонід Рошаль, колишній голова Держдуми Геннадій Селезньов, ректор університету кінематографії Володимир Малишев, гімнаст Олексій Немов, директор Музею образотворчих мистецтв Карелії Наталія Вавилова, перший заступник голови навчального комітету РПЦ Максим Козлов та інші.

Раніше ЗМІ також анонсували, що до складу Ради СМ зможуть увійти письменниця Дар’я Донцова, керівник Театру кішок Юрій Куклачов та актор Олег Табаков. 

Остаточне рішення щодо складу Ради суспільного мовлення глава держави повинен прийняти до 17 липня. А саме СМ почне працювати вже з початку 2013 року.

Джерело: Эхо Москвы

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
mir24
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду