На Першому каналі Суспільного стартує новий сезон токшоу «Новий відлік»

На Першому каналі Суспільного стартує новий сезон токшоу «Новий відлік»

12:50,
20 Серпня 2024
840

На Першому каналі Суспільного стартує новий сезон токшоу «Новий відлік»

12:50,
20 Серпня 2024
840
На Першому каналі Суспільного стартує новий сезон токшоу «Новий відлік»
На Першому каналі Суспільного стартує новий сезон токшоу «Новий відлік»
Суспільно-політичне токшоу з 22 серпня виходитиме щочетверга о 21:00 в прямому ефірі Першого каналу Суспільного.

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Новий сезон токшоу «Новий відлік» транслюватиметься у прямому ефірі Першого каналу Суспільного, а також на місцевих каналах Суспільного, на «Українському радіо» та ютуб-каналі Першого

Студійні дискусії модеруватимуть Андрій Діхтяренко та Власта Лазур. Вони стежитимуть, щоб дискусії не виходили за рамки журналістських стандартів, а також будуть повноцінними учасниками обговорень.

«Що Україні робити з Курською областю» — тема першого випуску нового сезону токшоу. У «Новому відліку» буде обговорення військово-політичного та гуманітарного аспектів питання. За допомогою соціологів про це спитають українських громадян та оприлюднять їхні відповіді в ефірі.

Нагадаємо, впродовж трьох місяців  минулого сезону команда суспільно-політичного токшоу на Суспільному провела 14 дискусій на актуальні теми, організовувала ексклюзивні соцдослідження, а до обговорень у прямоефірній студії долучилось більше 50 спікерів.

З 23 травня токшоу «Новий відлік» почало транслюватись і на  Першому каналі Суспільного.

Токшоу «Новий відлік» як майданчик для конструктивної дискусії про майбутнє України стартувало на Суспільному в березні 2023 року. Під час випусків експерти разом із ведучим аналізували головні події тижня, говорили про ситуацію на фронті, внутрішню та міжнародну політику, соціально значущі теми. 

Фото: Суспільне

 

 

 

 

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
А чё
22:18 / 22.08.2024
Хай спочатку дадуть відповідь:для чого це обговорення? На мою думку це просто базар-вокзал языкатих бабок на лавочці під під'їздом. Одна бабка там точно є.
Ага-ага
21:44 / 22.08.2024
Зробіть, зробіть детальний аналіз курської операції. Допоможіть рашистам зрозуміти до кінця все, що там відбувається. Ви ж великі розумники там, на Суспільному.
БПЛА
07:07 / 22.08.2024
Пропоную журнашлюхам обговорити і намітити Буданову план атак беспілотниками військових баз і об'єктів на території расєї.
Гомо
06:30 / 22.08.2024
Малохольные журналисты Суспильного воспринимают войну как игру в танчики, в которую можно играть лёжа на диване. От этих "стратегов" только вред на пользу рашке.
аяврік
20:58 / 21.08.2024
У Суспільного совково-комсомольський підхід : очолити справу і завалить
Відлік
13:30 / 21.08.2024
Курська область, - то тонка французька військова гра. А Суспільному муляють лавры Безуглоі. б...
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду