На «Бробаксі» виходять нові серії мультсеріалу «Сімон»

На «Бробаксі» виходять нові серії мультсеріалу «Сімон»

15:16,
15 Липня 2024
829

На «Бробаксі» виходять нові серії мультсеріалу «Сімон»

15:16,
15 Липня 2024
829
На «Бробаксі» виходять нові серії мультсеріалу «Сімон»
На «Бробаксі» виходять нові серії мультсеріалу «Сімон»
Дитячий ютуб-канал «Бробакс» від Суспільного покаже 10 нових серій мультсеріалу.

Французький мультфільм, який демонструється в Україні вперше, розрахований на дітей 3–6 років. Він розповідає про пригоди кролика Сімона та його дружну родину.

В українському дубляжі всі серії є в вільному доступі на ютуб-каналі «Бробакс».

Як повідомляє корпоративний сайт Суспільного, нові серії дитячого мультфільму виходять на українському ютуб-каналі «Бробакс» щовівторка та щосуботи.

Нові серії пізнавального мультсеріалу розкажуть дітям, як бути емпатичними, людяними і дружніми до інших дітей, підтримувати одне одного, не соромитися просити про допомогу, навчиться першої самостійності, вірити у власні сили, допомагати молодшим. Кожна серія мультфільму «Сімон» супроводжується іграми та змаганнями, допомагає найменшій аудиторії зрозуміти різні емоції та пізнавати навколишній світ.

Нагадаємо, Суспільне мовлення в січні 2024 року підписало угоду про дистрибуцію 52 епізодів мультфільму «Simon» («Сімон») на території України.  Їх показують на дитячому ютуб-каналі «Бробакс» та на телеканалі «Суспільне Культура». Таку можливість безоплатно надали французький суспільний мовник France TV та компанія GO-N Productions.

З 1 липня на ютуб-каналі «Бробакс» двічі на тиждень з’являються нові серії мультсеріалу «Їжачок». Він розрахований на найменшу вікову категорію — дітей від одного до трьох років. Починаючи з липня до грудня включно вийде 49 серій відомого данського мультсеріалу.

Фото: Суспільне

 

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду